2777
2789

نوجوانی تعریف نباشه بسیار خوشگل بودم تا تقریبا 25 سالگی، بعدش متاسفانه به مرور زمان نمدونم چرا زیباییم افت کرد😂😂 یعنی حتی تو دبیرستان، همکلاسیهام هم اعتراف میکردن به زیباییم، الان منافذ، چین و چروک، خط اخم، لبخند، اینم بگم 39 سالم هست، پول اگه باشه باز زیباییم رو برمیگردونم چون زمینه ی زیبایی دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا خیلی مغرور بودم خیلی 

همیشه از بچگی بهم میگفتن خیلی خوشگلی و این ها منم مغرور شده بودم یک روز داشتم با خودم فکر میکردم فکر کنم حدود ۱۳ سالم این ها بود که به خودم اومدم و دیدم چقدر رفتار هام عین یک آدم ببخشید هاا ولی عین یک آدم عوضی شده بودم 

دیگه از اون موقع اخلاق بدم رو درست کردم

وقتی به صورت کسی نگاه میکنم چون عادت کردم ققط زیبایی هاش رو میبینم جدی میگم واقعا هیچ عیبی تو صورت کسی دیگه نمیبینم و بنظرم همه خیلی قشنگن خیلی

ببینمتون

عکس نمتونم گلم، شرمنده، تقریبا شبیه آنجلینا جولی بودم، فقط چشام رنگی نبود و لبهام خوش فرمتر و کوچیکتر از اون، ولی فرم صورتم، فرم چشام، دماغم، خیلیا میگفتن شبیهی، تقریبا به افسانه پاکرو هم میگفتن شبیهی، اما چشام قهوه ای هس 

حالا که بحثش شد بگم خداوکیلی همش به باور خودت بستگی دارهمن یادمه زمانی که باور داشتم زشتم هرکی بهم م ...

باز من یه مدت خیلی احساس خوشگلی میکردم بقیه میگفتن معمولی هستی الان خودمو افتضاح میدونم بقیه میگن خوبی🤣

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺