2777
2789
باز من یه مدت خیلی احساس خوشگلی میکردم بقیه میگفتن معمولی هستی الان خودمو افتضاح میدونم بقیه میگن خو ...

همش و همه چی باور خودته

ذهنت یچیزیو باور کنه پدرت سوختس حالا تو اینو تطبیق بده با مثلا فلان قضاوت راجب فلان رفتار دوستت که بعدا عین برعکسش ثابت شه و و و

ببین مثلا بازیگر مارگو رابی میگه من بنظر خودم خوب نیست قیافم! ما هیچ نقصی نمیبینیم اما اون اینو باور کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش و همه چی باور خودتهذهنت یچیزیو باور کنه پدرت سوختس حالا تو اینو تطبیق بده با مثلا فلان قضاوت راج ...

واقعا درسته حتی آدمایی که خوشحالترن و با اعتماد بنفس عکس میگیرن میخندن ناخوداگاه حس زیبا بودن داری بهشون یک مدته خیلی اعتماد بنفسم اومده پایین افسردگی گرفتم از اونم هست سر جریان اکس عوضیم

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

تبریک میگم 🎉 علاوه بر چهره‌ ی نچرال ، اندام زیبا خیلی سن خانوما رو کم تر نشون میده ای کاش همه اینو ...

دقیقا راستش من اول تپل بودم با اینکه بهم میومدو اونموقم تو چشم بودم اما کسی فک نمیکرد مجردم یا خاستگاری کنن اما نزدیک ۲۰کیلو وزن کم کردم الان تا خودم نگم نمیفهمم متاهلم چند تاهم خاستگار داشتم😂😂

واقعا درسته حتی آدمایی که خوشحالترن و با اعتماد بنفس عکس میگیرن میخندن ناخوداگاه حس زیبا بودن داری ب ...

افرین دقیقا اعتمادبنفس ادما انرژی خوبی بهشون میده که همون انرژیه ادمو جذب میکنه نه صرفا چینش چندتا جزء صورت کنار هم.

نمیدونم داستان اکست چیه اما اینو فرصت ببین که اون الان از زندگیت رفته و دغدغشو نداری بهتر شو بزار بسوزه از مثبتی انرژیت :))

افرین دقیقا اعتمادبنفس ادما انرژی خوبی بهشون میده که همون انرژیه ادمو جذب میکنه نه صرفا چینش چندتا ج ...

مرسی مهربون👏👏😍♥️

انشالله که بتونم

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺