2777
2789
عنوان

من اگ جای الهه بودم

335 بازدید | 22 پست

سوداو امیر حسینو مفصصصصصلللل میزدم توی قسمت۶۰ بعدم حذف میشدم

چقدر این زوج حاااااللللل بهممممم زننننننن

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برعکس من اگه جاش بودم خودمو سفت نگه میداشتم میگفتم نهایتش یه هفته یا ده روز دیگه میرم پیشش و عشق ما واقعیه و مث شما فیک نیست ک ۱۰روز دیگه تموم بشه

اینطوری ک گریه کرد اونا بیشتر خوشحال شدن

وای دقیقاااا من جاش بودم پا میشدم یه چک میزدم تو صورت دکتر یه لگد تو شکم ماهرخ گیسای طناز ام با اون ...

این تیم طناز شاهین ماهرخ و فلان چقدددددد رو‌مخن

این تیم طناز شاهین ماهرخ و فلان چقدددددد رو‌مخن

خیلی اشغالن ۶۰قسمته اون سیاوش عنو سینگل نگه داشتن تو بازی بعد میگن ما تیم نیستیم حالا دلیلشون برا حذف زهرا چی بود؟  نمیره با کسی اشنا شه سینگل مونده 

من موندم اونجا چقد پستن 

قشنگ یه اکیپ شغال بد ذاتن 

اوکی ازشون بدتون میاد 

چطوری دلتون میاد بگین از بین دوتا کاپل از هرکدوم یکیو حذف کنیم که اونا زجر بکشن 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

برعکس من اگه جاش بودم خودمو سفت نگه میداشتم میگفتم نهایتش یه هفته یا ده روز دیگه میرم پیشش و عشق ما ...

اخه چقدددددرررر نامردن چقدددددررررر نامردن سودا چقدددددرررر حسوده ماهرخ چقدددددددررررر فیکه

من موندم اونجا چقد پستن قشنگ یه اکیپ شغال بد ذاتن اوکی ازشون بدتون میاد چطوری دلتون میاد بگین از بین ...

اینا باهم میبندن که کیو خذف کنن؟؟؟

خیلی اشغالن ۶۰قسمته اون سیاوش عنو سینگل نگه داشتن تو بازی بعد میگن ما تیم نیستیم حالا دلیلشون برا حذ ...

زهرا بدبخت هم رو مخ بود کسی گردن نمیگرفتش

بچه ها کجا میتونم اینارو فحش کش کنم که مطمئن باشم خودشون میخونن 

یعنی کاش دستم بهشون می‌رسید پارشون میکردم سودای چندش عن رخ واون دکتر قلابی و اون عناز آشغال رو دلم میخواد آتیش بزنم

اینا باهم میبندن که کیو خذف کنن؟؟؟

اره قسمت قبلیش تو جمعشون سودا گفت حالشون دیدنیه وقتی مهبدو حذف کنیم با الهه 

میخواستن ترانه و دانیالو تنها نگهدارن 

زد چون بهار بلند شد برای کاندیدای حذف کردن دانیال و بهار 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

من موندم اونجا چقد پستن قشنگ یه اکیپ شغال بد ذاتن اوکی ازشون بدتون میاد چطوری دلتون میاد بگین از بین ...

اونجایی ک دانیال پشت گردن الهه رو بو میکرد یا وقتی بلندش کرد چقدددد ذوق سکسیی ان این دونفر