mmmeliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2164 عنوان من اگ جای الهه بودم 335 بازدید | 22 پست سوداو امیر حسینو مفصصصصصلللل میزدم توی قسمت۶۰ بعدم حذف میشدمچقدر این زوج حاااااللللل بهممممم زننننننن خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡 1404/05/06 | 02:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رها_۳۳ عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 5598 وای دقیقاااا من جاش بودم پا میشدم یه چک میزدم تو صورت دکتر یه لگد تو شکم ماهرخ گیسای طناز ام با اون یکی دستم میگرفتم هم دلم خنک میشد هم طبق قانون از بازی حذف میشدم
thisislucifer عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 851 واقعا با ادامه دیدن این برنامه دارید اعصاب خودتونو ارزونی میکنید و به حراج میزارید دوستان.مثل من بزارید کنار. تازه میبینید دنیا چقد قشنگه😔
mrs0nafas عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 2620 برعکس من اگه جاش بودم خودمو سفت نگه میداشتم میگفتم نهایتش یه هفته یا ده روز دیگه میرم پیشش و عشق ما واقعیه و مث شما فیک نیست ک ۱۰روز دیگه تموم بشهاینطوری ک گریه کرد اونا بیشتر خوشحال شدن
mmmeliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2164 وای دقیقاااا من جاش بودم پا میشدم یه چک میزدم تو صورت دکتر یه لگد تو شکم ماهرخ گیسای طناز ام با اون ... این تیم طناز شاهین ماهرخ و فلان چقدددددد رومخن خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡
رها_۳۳ عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 5598 این تیم طناز شاهین ماهرخ و فلان چقدددددد رومخن خیلی اشغالن ۶۰قسمته اون سیاوش عنو سینگل نگه داشتن تو بازی بعد میگن ما تیم نیستیم حالا دلیلشون برا حذف زهرا چی بود؟ نمیره با کسی اشنا شه سینگل مونده
nafaaasa عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 5066 باورم نمیشه بیرون برنامه هم دارن تیم کشی میکنن:))))کی میخوان بفهمند حالمون ازشون بهم میخوره
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 من موندم اونجا چقد پستن قشنگ یه اکیپ شغال بد ذاتن اوکی ازشون بدتون میاد چطوری دلتون میاد بگین از بین دوتا کاپل از هرکدوم یکیو حذف کنیم که اونا زجر بکشن اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
mmmeliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2164 برعکس من اگه جاش بودم خودمو سفت نگه میداشتم میگفتم نهایتش یه هفته یا ده روز دیگه میرم پیشش و عشق ما ... اخه چقدددددرررر نامردن چقدددددررررر نامردن سودا چقدددددرررر حسوده ماهرخ چقدددددددررررر فیکه خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡
mmmeliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2164 من موندم اونجا چقد پستن قشنگ یه اکیپ شغال بد ذاتن اوکی ازشون بدتون میاد چطوری دلتون میاد بگین از بین ... اینا باهم میبندن که کیو خذف کنن؟؟؟ خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡
mmmeliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2164 خیلی اشغالن ۶۰قسمته اون سیاوش عنو سینگل نگه داشتن تو بازی بعد میگن ما تیم نیستیم حالا دلیلشون برا حذ ... زهرا بدبخت هم رو مخ بود کسی گردن نمیگرفتش خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡
hana9299 عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 7093 بچه ها کجا میتونم اینارو فحش کش کنم که مطمئن باشم خودشون میخونن یعنی کاش دستم بهشون میرسید پارشون میکردم سودای چندش عن رخ واون دکتر قلابی و اون عناز آشغال رو دلم میخواد آتیش بزنم
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 اینا باهم میبندن که کیو خذف کنن؟؟؟ اره قسمت قبلیش تو جمعشون سودا گفت حالشون دیدنیه وقتی مهبدو حذف کنیم با الهه میخواستن ترانه و دانیالو تنها نگهدارن زد چون بهار بلند شد برای کاندیدای حذف کردن دانیال و بهار اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
mmmeliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2164 من موندم اونجا چقد پستن قشنگ یه اکیپ شغال بد ذاتن اوکی ازشون بدتون میاد چطوری دلتون میاد بگین از بین ... اونجایی ک دانیال پشت گردن الهه رو بو میکرد یا وقتی بلندش کرد چقدددد ذوق سکسیی ان این دونفر خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡
رها_۳۳ عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 5598 بچه ها کجا میتونم اینارو فحش کش کنم که مطمئن باشم خودشون میخونن یعنی کاش دستم بهشون میرسید پارشون م ... زیر پستای خودشون کامنت نزار به درآمدشون کمک میکنه