گمشده۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 2554 عنوان مامانم نمیزاره به خودم برسم 214 بازدید | 24 پست نمیزاره رنگ مو کاشت ناخن ارایش یا لباس کوتاه امروزیبا اینکه سنم بالاست و شاغلم 1404/05/06 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zz102 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 859 دوستان میشه. تایپیک آخرم ببینید خیلی باعث گریه و ناراحتیم ❤️🙏🥺
گمشده۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 2554 اگر بزنم میره به بابام میگه بابامم شکاک میگه فقط پولات جمع کن طلا بخر من توی اجتماعم اذیت میشم اینطوری
hz1396 عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 5369 ب رنگ مو و کاشت ناخن و لباس کوتاه نیست ک عزیزمهمیشه مرتب باشمانتو شلوار ست بپوش سرکارادکلن بزنضد افتاب همیشه رو صورتت باشه میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 11444 اول که کاشت بلند و جیغ نباشه تا عادت کنه اجازه نگیر برو انجام بده و تموم نهایت اینه 2 دعوا میشه و بعد از چندماه عادت میکنن انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
گمشده۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 2554 اصلا دوست ندارم برم جایی حس میکنم املم بینی ام هم نمیزاره عمل کنمخودش خوشگله و قد بلند و اینا لباس هاشم کت میپوشه ولی آرایش نمیکنه میگه تو هم باید اینطوری باشیمن خوشگل و قد بلند نیستم معمولی ام خوبم دوست دارم به خودم برسم به چشم بیام
کرویلا عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 1227 خب چرا گوش میدی یه بار بشین باهاش صحبت کن هر کاری دوست داری انجام بده به خدا پشیمون میشی نهایتش بخوان دعوات کنن بهتر از پشیمونی که
گمشده۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 2554 اول که کاشت بلند و جیغ نباشه تا عادت کنه اجازه نگیر برو انجام بده و تموم نهایت اینه 2 دعوا میشه و بع ... یک دعوایی میشه نمیشه چیزی گفتحس میکنم حسوده و دوست داره خودش فقط توی چشم باشه دوست نداره کسی منو ببینه زورش میاد
گمشده۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 2554 خب چرا گوش میدی یه بار بشین باهاش صحبت کن هر کاری دوست داری انجام بده به خدا پشیمون میشی نهایتش بخوا ... یک دعوایی میشه منم دارم درس میخونم توی خونه دکتری واقعا نمیتونم بشینم دعوا کنم تمرکز ارلمش میخوامخونمون هم کوچیک توی هال بحثی بشه کلا باید بری همش دعوا و دات بیداد کنی کی حوصله داره واقعا خستمچند بار رنگ مو کاشت مژه زدم پدرم رو در اورد از اون طرف پدرمم شکاکه
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 11444 یک دعوایی میشه نمیشه چیزی گفتحس میکنم حسوده و دوست داره خودش فقط توی چشم باشه دوست نداره کسی منو ببی ... بخاطر اینا نیست ، به هر حال قدیمی هستن و چنین کارهایی رو زنانه میدونه میترسه اینطوری موقعیت ازدواج رو از دست بدی ترس از دعوا نداشته باش انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
کرویلا عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 1227 یک دعوایی میشه منم دارم درس میخونم توی خونه دکتری واقعا نمیتونم بشینم دعوا کنم تمرکز ارلمش میخوامخون ... خب ببین بعد درسِت ، این قضیه آخرش که باید تموم بشه برو ارایشگاه انجام بده بعد بیا خونه دعوا هم کردن تو ام دعوا کن بگو بزرگ شدم دیگه