2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب رنگ مو و کاشت ناخن و لباس کوتاه نیست ک عزیزم

همیشه مرتب باش

مانتو شلوار ست بپوش سرکار

ادکلن بزن

ضد افتاب همیشه رو صورتت باشه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

اول که کاشت بلند و جیغ نباشه تا عادت کنه 

اجازه نگیر برو انجام بده و تموم نهایت اینه 2 دعوا میشه و بعد از چندماه عادت میکنن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

اصلا دوست ندارم برم جایی 

حس میکنم املم 

بینی ام هم نمیزاره عمل کنم

خودش خوشگله و قد بلند و اینا لباس هاشم کت میپوشه ولی آرایش نمیکنه 

میگه تو هم باید اینطوری باشی

من خوشگل و قد بلند نیستم 

معمولی ام  خوبم دوست دارم به خودم برسم به چشم بیام

اول که کاشت بلند و جیغ نباشه تا عادت کنه اجازه نگیر برو انجام بده و تموم نهایت اینه 2 دعوا میشه و بع ...

یک دعوایی میشه نمیشه چیزی گفت

حس میکنم حسوده و دوست داره خودش فقط توی چشم باشه دوست نداره کسی منو ببینه زورش میاد

خب چرا گوش میدی یه بار بشین باهاش صحبت کن هر کاری دوست داری انجام بده به خدا پشیمون میشی نهایتش بخوا ...

یک دعوایی میشه منم دارم درس میخونم توی خونه دکتری واقعا نمیتونم بشینم دعوا کنم تمرکز ارلمش میخوام

خونمون هم کوچیک توی هال بحثی بشه کلا باید بری همش دعوا و دات بیداد کنی کی  حوصله داره واقعا خستم

چند بار رنگ مو کاشت مژه زدم پدرم رو در اورد از اون طرف پدرمم شکاکه

یک دعوایی میشه نمیشه چیزی گفتحس میکنم حسوده و دوست داره خودش فقط توی چشم باشه دوست نداره کسی منو ببی ...

بخاطر اینا نیست ، به هر حال قدیمی هستن و چنین کارهایی رو زنانه میدونه می‌ترسه اینطوری موقعیت ازدواج رو از دست بدی 

ترس از دعوا نداشته باش

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
یک دعوایی میشه منم دارم درس میخونم توی خونه دکتری واقعا نمیتونم بشینم دعوا کنم تمرکز ارلمش میخوامخون ...

خب ببین بعد درسِت ، این قضیه آخرش که باید تموم بشه برو ارایشگاه انجام بده بعد بیا خونه دعوا هم کردن تو ام دعوا کن بگو بزرگ شدم دیگه