2777
2789
عنوان

کنکوریااا مشاوراا بیاین

97 بازدید | 18 پست

کتاب تست سال دهم برای هر درس معرفی میکنید 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای تجربی

زیست اول از خیلی سبز شروع کن 

شیمی خیلی سبز، یا مبتکران 

فیزیک نشرالگو میتونه باشه 

ریاضی خیلی سبز 

در کل برای شروع خیلی سبز خوبه و سطحش زیاد بالا نیست 

نشر الگو بالاتره سطحش

آی کیو برای شیمی و زیست خوبه...سطحش بالا هست 

نردبام هم همینطور 

برای تجربیزیست اول از خیلی سبز شروع کن شیمی خیلی سبز، یا مبتکران فیزیک نشرالگو میتونه باشه ریاضی خیل ...

خیلی سبز یسریا میگن بده من خودم ششم کتاب ریاضیشو داشتم اونقدراخوب نبود نشر الگو حس میکنم بهتره واس شیمی جمع بندی سراغ داری خیلی خوب باشه؟موج ازمون شیمی ریاضی فیزیک خوبه؟

تجربی

سطح آسون

برا همشون خیلی سبز

سطح متوسط

فیزیک نشر الگو (این هم متوسطه هم سخت هم آسون همه رو پوشش میده عالیه)

شیمی مبتکران

زیست خیلی سبز دوباره

ریاضی خیلی سبز

سطح سخت

فیزیک و شیمی همون متوسط

زیست آی کیو 

ریاضی نردبام 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

خیلی سبز یسریا میگن بده من خودم ششم کتاب ریاضیشو داشتم اونقدراخوب نبود نشر الگو حس میکنم بهتره واس ش ...

ریاضی نشر الگو سطحش خیلی بالا هست و اگر ریاضیت خوب باشه میتونی بگیری.

ولی خیلی سبز نرماله و سوال های سختم داره. بیشتر برای شروع خوبه و بعدش کتاب سطح بالاتر مثلا نردبام یا نشر الگو کار کنی.‌

شیمی جمع بندی نمیدونم اما آی کیو عالیه

مثلا مبتکران هم خیلی خوبه اما حجمش بالا هست پس آی کیو 

اره موج آزمون هم خیلی خوبه.

ریاضی نشر الگو سطحش خیلی بالا هست و اگر ریاضیت خوب باشه میتونی بگیری.ولی خیلی سبز نرماله و سوال های ...

اره جمع بندی رو به عنوان کتاب دوم میخواستم دیگه زمانیکه فول هستی کار کنی که برای کنکور اماده شی

مبتکران به عنوان کتاب اول خوبه سطحس خیلی بالا نیست؟

واینکه میخوهم کلاس ببینم براشون حلش خوب راحتتر میشه