2777
2789
عنوان

توقعاتم خیلی پایینه چیکار کنم

360 بازدید | 24 پست

چیکار کنم یکم متوقع باشم

همیشه از بچگی زدن تو سرم که توقع نداشته باشم از خانواده م و من همیشه از توقع داشتن ترسیدم

خواستگارایی باهاشون اشنا میشم که بدون خونه بدون ماشین بی پول معتادن بدون تحصیلاتن یا داغون ترین داغونا که هیچ دختری نیم نگاهی هم بهشون نمیندازه 

اصلا به پول پسر فکر نمیکنم 

چیکار کنم برای منم مهم باشه؟ 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من خیلی پرتوقعمهمه میگن بشین تا گیرت بیاد همچین کیسی خودمو خاص میبینم

منم اینطوری ام ،ولی قبل از اینکه کسی بیاد خواستگاری بهم الهام میشه که چه ویژگی هایی داره

بعد که میاد خودم شاخ در میارم 

امیدوارم هم برای شما و من تهش قشنگ باشه مثل رویاهامون

خرج میکنن برات؟

میگه پول ندارن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

منم اینطوری ام ،ولی قبل از اینکه کسی بیاد خواستگاری بهم الهام میشه که چه ویژگی هایی دارهبعد که میاد ...

چقد جالب حس ششمی هستین ؟

ممنونم عزیزمم انشالله 

ب عقیده من ازدواج نکردن بهتر از ی ازدواج بده

احمق بودن با ساده بودن فرق داره !

چقد جالب حس ششمی هستین ؟ممنونم عزیزمم انشالله ب عقیده من ازدواج نکردن بهتر از ی ازدواج بده

گآهی اوقات اره 

مثلا قبل اینکه خیانت ببینم به دلم افتاده بود از یکی خوشش اومده 

چند وقت بعد گفت که اره...

منم نظرم همینه ،البته سنم کمه هااا ولی بنا به دلایلی از ۱۸ ۱۹ سالگی دیگه خواستگار الکی رد نکردم

گآهی اوقات اره مثلا قبل اینکه خیانت ببینم به دلم افتاده بود از یکی خوشش اومده چند وقت بعد گفت که اره ...

چقد جالب 

الان میتونید حس کنید من با امیر ازدواج میکنم یا نه ؟

الکی ک نه ولی کسی ک زیاد نزدیک ب معیار ها نباشه رد میکنم

احمق بودن با ساده بودن فرق داره !

چقد جالب الان میتونید حس کنید من با امیر ازدواج میکنم یا نه ؟الکی ک نه ولی کسی ک زیاد نزدیک ب معیار ...

خرافاتی نباش این چیزا الکیع 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁