2777
2789
عنوان

والا بخدا😆

135 بازدید | 24 پست

😂😂

😑شوخیه حالا جدی نگیرین شما😶

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😃😃😃

😅😆 کرم پودر خریدی؟😀

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

شتر در خاب بیند هندوانه شاید لاک😂😂😂😂

اره والا😂🙈🙈🙈🙈🙈

😂😂😂😂😂

😅😅😅

نه نه من لُژ میخوام 😃😃😃

😂😂😂

🤔واقعا ؟؟ 

😅😆 کرم پودر خریدی؟😀

😐 رفتم ریملم رو خریدم ولی سر کرم پودر نمیخوام عجله کنم ... حالا ظهری داشتم تو نت سرچ میکردم تعریف دیور رو میکردن و آرتدکو .... بعد رفتم قیمت دیور رو دیدم ۲۶۵هزار تومن ناقابل 😐😐

لاک ندوست ولی لواشک و پفک بخره بهش فکر میکنم😄😄

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
😐 رفتم ریملم رو خریدم ولی سر کرم پودر نمیخوام عجله کنم ... حالا ظهری داشتم تو نت سرچ میکردم تعریف د ...

😂

آره دیور خیلی خوبه 😓 یکم گرونه 

کلینیکم خوبه ولی باز مثه دیور بالاس 

اره عجله نکن تو قیمتای ۵۰ ۶۰ چیز عالی پیدا میشه

آره از اون گرون خوشجلا 😍😍

😆😆😆جووون 

😂 من مک دوس دارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز