2777
2789

۶ ماه حداقل

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شش تا هشت ماه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
یعنی تا شیش ماه به این افتضاحی و ورم خیلی شدید میمونه ؟فکر کردم بعد یک ماه ورم ش کمتر میشه

اره میمونه همینجوری تا ۶ ماه ب بعد کم کم میخابه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

ای داد من فکر کردم بعد یک ماه قشنگ میشه 🥲

اگر گوشتی بودی که بعد ۱ سال هم قشنگ نمیشه😂😂😂

۶ ماه بعد جراحی تازه نشون میده دکترت چیکار کرده

ورم گاهی تا دو سال زمان میبره کامل بره

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
اگر گوشتی بودی که بعد ۱ سال هم قشنگ نمیشه😂😂😂

اره گوشتی بود ولی نه خیلی زیاد 😂😂

چند روز پیش تامپون رو برداشتم بعد دیدین بینی م نزدیک بود سکته کنم اینقدر بدشکل شده که نگو 

فکر میکردم بعد از برداشتن گچ و تامپون و ... یه دماغ خوب میبینی 

پس چطور دکترا نمونه کار هاشون رو که میزارن خیلی خوبه و بعد یک ماه قشنگ قشنگ شده 

اره گوشتی بود ولی نه خیلی زیاد 😂😂چند روز پیش تامپون رو برداشتم بعد دیدین بینی م نزدیک بود سکته کنم ...

من ک بعد اتل نشستم به گریه انقدر ک زشت و بزرگ بود😂😂

۶ ماه بعد جراحی تازه نشون میده دکترت چیکار کردهورم گاهی تا دو سال زمان میبره کامل بره

راستش تو پیج دکترا میبینم بعد یک ماه نمونه کارشون رو میزارن خیلی قشنگ و قلمی شده 

بعد پیش خودم گفتم حتما مال منم بعد یک ماه خوب میشه