2777
2789
عنوان

شوهرم گاهی کارهای عجیبی میکنه

403 بازدید | 22 پست

مثلا خیلی عصبانی بشه تو ماشین باشیم سعی میکنم بزنه به یه ماشین دیگه طوری که هممون بمیریم 

یا خیلی تو خونه عصبی بشه میره خودش و از پنجره پرت کنه پایین

منو و بچه هام داریم آسیب روحی میبینیم 

کجا مراجعه کنم؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگم سریع ببرش روان پزشک بنده خدا دست خودش نیس تا کار دستتون نداده معالجش کن

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

اینا رفتارهای تکانشی هستن. روانپزشک اول بعد روانشناس 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
قشنگم سریع ببرش روان پزشک بنده خدا دست خودش نیس تا کار دستتون نداده معالجش کن

قرص میدن؟؟ شوهره من همینجوریش سرد مزاجع 

دارو بخوره دیگه مرد نیست 

از اون پرم مشکل رو مشکل

مگه ما فشار عصبی نداریم ؟؟ آسیب میزنیم؟

گلم فشار عصبی ما خانما اکثرا خلاصه میشه تو خونه داری و بچه داری

فشار عصبی اقایون ب مراتب بیشتره 

بعدم انسان با انسان فرق داره

ان شاءالله سریعتر ارامششون بدست میارن

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
تکانش؟

یهویی یعنی. زیاد تحت کنترلش نیست 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

به نظرمن اگرمیادبرید پیش یه روان شناس خوب اگراستقامت کردوخواست تقصیرهاروبندازه گردن شما که شما باعث میشی این کاراروبکنه حتما خودتون درموردش با یه روانشناس صحبت کنید چون خشمش عادی نیست  وقتی خودشوپرت میکنه ازپنجره ممکنه به خودتون وبچه ها آسیب بزنه خدایی نکرده