سلام دوستانبچه من از روز اول تولد کلی تکون میخوردبرای همین مدقه خواب قنداق میکردم و میمیچیدم ک احت بخوابه.ولی الان نزدیک چهار ماهشه و هنوز عادت به بستن داره.
سلام وووووای سوال منم بود من بچم چهارماهشو دیروز تموم کرد الانم سختمه قنداقش کنم بدون قنداق به هیچ عنوان نمیخوابه فقط واسه خواب قنداقش میکنم اما خسته شدم نمیدونم چطور ازقنداق بگیرمش
❤دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗
جلوی مهارت حرکتی رو نمیگیره چون فقط موقعه خوابه اما خسته کننده اس هی قنداق کنی من بریدم تازه دیگه زورشو ندارم دست و پا میزنه اذیت میشم😭 همش تقصیر مادرشوهرمه عادتش داد
❤دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
سلام،هر روز با تایم کم بازش بزارید،،،بعد کم کم فاصله زمانی شو زیاد کنید،مثلا اولین روز یه ربع روز بعد نیم ساعت،،،،در ضمن وقتی خوابش عمیق که شد قنداق و باز کنید...کم کم عادت میکنه
من برعکس راحت بودم قنداقش میکردم همچین راحت میخوابید
وقتایی که باباش بود بازش میکردم یه زورایی میزد یه ذره بچه بخزه که میگفتی از صبح درحال ورزش بوده😁😁
خرس خوابالوی مامان عاشقتم😍😍
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عزیزم چه اشکالی داره قنداق باعث میشه بچه از حرکت دستاش نترسه و راحت بخوابه دخترخواهرشوهرم تقریبا تا 10 ماهگی قنداق میشد الان هم ترک کرده هیچ مشکلی هم نداره یکسالشه
__ اے در دلـــم نشســـته ؟؟ + هــــــوم؟!!! __ از تـــو کجـــا گریزم ؟ + بغـــل خـــودم 😉❤