2777
2789
عنوان

شما باشین ناراحت میشین یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 55 پست
نه داداشم خودش گفته بود زنگ زد بهش بگو شیرینی کهنه بود مامانمم بخاطر همین گفتش

اشکال نداره شد برات تجربه 

منم از این خاطرات دارم یکیش بالاتر برات نوشتم در مورد میگو

دفعه دیگه گفتن ببرین ق نمیکنم چون داریم بدین بقیه

کاربرادرتون خیلی بدبوده به شوهرت نگو ممکنه اونم ناراحت بشه مطمئن باش خانومش هم اتیش بیارمعرکه بوده ،من چندوقت پیش خواهرشوهرم میوه گندیده گرفت خداشاهده باهاشون بودم شوهرش اومدگفت میوه ازاین بگیرم یااون خواهرشوهرم بشدت خسیس برگشت گفت نه ازاون ارزونه بگیرهرچی گفتم بخدامیوه داریم گوش نکرد وگرفتن اومدیم خونه همه میوه هاگندیده بودشوهرم اومدتواشپزخونه گفت میخوان برن راه دورمیوه هاشونوبده ببرن گفتم نه زشت اومدم ازمیوه های خودمون توکیسه گذاشتم وباخوراکی واسه توراهشون اصلا هم به روش نیوردم که میوه هاش گندیده وپخته بودن

گاهی انسانم آرزوست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار خونه برادرشوهرم یه بسته میگو بهمون دادنمن تو عمرم میگو به اون کهنگی ندیده بودمبه همسرم گفتم ر ...

بخدا من انقدر حساسم رو این چیزا همیشه بهترینا واسه دیگران میگیرم، مغازه های دیگه بودن با قیمت مناسب تر اما چون اینجا بهتر بود ازاون گرفتبم و اصلاااااا شک ندارم ک تازه بود فقط موندم چرا برادرم باید چنین ایراد الکی بگیره

کاربرادرتون خیلی بدبوده به شوهرت نگو ممکنه اونم ناراحت بشه مطمئن باش خانومش هم اتیش بیارمعرکه بوده ، ...

اخه حرف من اینه که شیرینی که داخل مغازه بیشتر از نهایتااا دوروز ک نمیمونه، بعدشم شیرینی دوروزه یعنی قابل خوردن نیست؟ درصورتی ک من مطمئنم اون شیرینی پخت روز بوده اخه چرا باید الکی همچین کاری کنه

اخه حرف من اینه که شیرینی که داخل مغازه بیشتر از نهایتااا دوروز ک نمیمونه، بعدشم شیرینی دوروزه یعنی ...

بهانه بوده که نریدخونشون حتمامن باشم به مامانم میگم ازشیرینی هابرام نگه داره ازاونورم زنگ میزنم به شیرینی فروشی میگم مگه پخت روز نبوده ومطمئن میشدم

گاهی انسانم آرزوست
بخدا من انقدر حساسم رو این چیزا همیشه بهترینا واسه دیگران میگیرم، مغازه های دیگه بودن با قیمت مناسب ...

منم همین طور 

وضع مالی عالیم نداریم

ولی برادرشوهرم ماشالله شرکت داره زنش کارمند ولی خسیس طورند

اخه حرف من اینه که شیرینی که داخل مغازه بیشتر از نهایتااا دوروز ک نمیمونه، بعدشم شیرینی دوروزه یعنی ...

اسی شمامیگی شیرینی فروش معروف پس نمیاد سابقه خودشوخراب کنه واون محل ومیشناسی من خودم یکدفعه برام اتفاق افتادشیرینی فروش بزرگ بودولی نمیشناختم عجله داشتیم رفتیم گرفتیم وتومهمانی اوردن اصلا بوی روغن مونده میدادانقدرخجالت کشیدم ومعذرت خواستم سعی میکنم دیگه باکس شکلات میبرم باخودم واسترس نمیگیرم 

گاهی انسانم آرزوست

برادر به درد خواهر هیچوقت نمیخوره

من الان باردارم.دختر بزرگم مریضه.همش دعا میکنم این بچمم دختر باشه که بدرد خواهرش بخوره.دخترم مثل خودم بی کس نباشه😞

میشه دعا کنید بچم دختر باشه

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید