بچه ها من از روزی که ازدواج کردم هیچ کس از من خوشش نمیاد یعنی هیچ بدی رفتار زشت کاری نکردم که اونا از من بدشون بیاد ولی کل اقوام شوهرم خواهر شوهر جاری هر کس فکر کنید از من خوشش نمیاد تو مدرسه و بچگی هم همه باهام لج بودن و میشستم یه گوشه کاری به کسی نداشتم ولی همش میخرم میکردم اذیتم میکردن تحقیرم میکردن آدم مظلومی هستم چند وقت پیش رفتم روانشناس گفتم نمیدونم چرا هیچ من از من خوشش نمیاد مشکلم اینه گفت مشکل تو نیست مشکل اوناست باید برای درمان خودشون اقدام کنن نه تو بعد من از قشنگی و زیبایی چیزی کم ندارم موقعی که حرف میزنم قیافه اطرافیانم دیدنیه با با یه چیزی ور میرن یا به حرفام توجه نمیکنن تو جمعی میام همه خشکشون میزنه بعد دخترای فامیلای شوهرم با جاری با هر کس مثلا من دارم حرف میزنم وسط حرف زدن من یهو یه عیبی میگیرن اینجات رژی شده پاک کن تو آینه میبینم هیچی نیست یا دختر خواهر شوهرم هم سن منه داشتم حرف میزدم یهو گفت وسط حرف زدن من موهات وز شده ببخشید یهو موهای منو داد عقب و گفت ببخشید من چون روی مو وز حساسم و کلا نمیدونم چرا با من درگیری دارن خسته شدم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.