2777
2789
عنوان

خانما من آدم هوسبازیم یا ضعیف

167 بازدید | 15 پست

خانما من خیلی رفیق بازم ولی خب بودم پا میزارم رو دوستام مثلا یک بدی ببینم سریع اون دوست حذف میکنم به بدترین شکل ممکن و ی دوست جدید پیدا میکنم همینطور پیش می‌ره دیگ مثلا اگر از راهنمایی میرفتم دبیرستان دوستای راهنمایی حذف میکردم یا از دبیرستان به دانشگاه دوستای دانشگاه چون نمی‌خواستم آدمی از گذشته بمونه 

الآنم می‌دونم دانشگاه تموم شه دوستای دانشگاهم حذف میکنم نمیخوام اینجوری باشم یا مثلاً ببینم یک دوستم ی کم ناراحتم می‌کنه سریع حذفش میکنم 

حس میکنم آدم ضعیفیم که تحمل اینجور چیزا رو ندارم ولی مامانم میگه تو آدم هوسبازی هستی 

منم اینجورم وااااااا ابجی هوسباز چیه ما تنوع طلب هستیم عالیه حامعالی

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر عجیب من دقیقا برعکسم ندیدم ادم این مدلی اطرافم چرا نمیخوای ادمی از گذشته بمونه؟ معیارت برای انت ...

دوستیو می‌خوام که بهم حسودی نکنه یا اتفاقاتی پیش نیاره که باعث حسادت منم ب خودش بشه من آدم صفرصدی هستم مثلا توی رفاقت صدمو میزارم انتظارم اینه دوستمم این کارو کنه

آخه من همیشه دوستای خیلی خوبی داشتم ولی منم که همیشه پا پس میکشم

خب منظورم دوستی طولانی و ریشه داره 

دوست خوب  خانواده دوم ادمه 

منظور دوستیای مقطعی نیست

ولی در کل نگه داشتن یه رابطه یه مهارته به نظرم، باید روش کار کنی 

حالا دوست معمولی ، پارتنر  هرچی 

دوستیو می‌خوام که بهم حسودی نکنه یا اتفاقاتی پیش نیاره که باعث حسادت منم ب خودش بشه من آدم صفرصدی هس ...

همچین چیزی غیر ممکنه همه حسادت میکنن

همونطور که ما حسادت میکنیم

خب منظورم دوستی طولانی و ریشه داره دوست خوب خانواده دوم ادمه منظور دوستیای مقطعی نیستولی در کل نگه ...

آخه اولین پارتنرم داره میشه همسرم

ولی دوست نمی‌دونم چرا اینجوریم