درصد خیانت رو لطفاً چک کنید. نسبت مرد و زن با نسبت مرد ها با خود مرد ها و زن ها با خود زن ها مفهوم متفاوتی دارند. ممکنه توی یک کشور مثل ژاپن افرادی بیشتری جان خودشون رو بگیرند مثلا مرد ۳۰% و زن ۲۵% اما نسبت متوسط بین زن و مرد میشه ۵۵% به ۴۵%.
شما تمام این حقوقی که لازم دارید میتونید موقع ازدواج از همسرتون درخواست کنید. افرادی هستند که دوست دارند به این سبک زندگی کنند و افرادی هستند که به این سبک زندگی نمی کنند.
قوانین کشور ما در جهت حرف خدا نوشته شده. بعضی از جا ها بسیار بد نوشته شده. مثلا قوانین چند همسری که اصلا ربطی به اسلام ندارد، تشویق میکنه که زندگی از هم پاشیده بشه. دو راه داریم، یا قوانین رو کامل اسلامی کنیم که حق کسی خورده میشه و یا کلا اسلام رو برداریم.
مثلا من ۲ سال پیش با یک موتوری تصادف کردم. برای چی باید دو برابر دیه میدادم به زن و بچه اش. همون دیه کامل که برای زن داده میشه مبلغ زیادی هست.
بنده با شما سر جنگ ندارم، نمی دونم چرا با لحن بد با بنده صحبت میکنید. اگر تصور میکنید بنده حرف های بی منطق عرض میکنم، سعی میکنم کمتر پاسخ بدم که کم کم صحبت تمام بشه. جالب نیست دو نفر بالغ با هم بحث کنند