2777
2789
خانم بنده کاری نکردم. دوست خودم همین ماه پیش با خانم شاغل ازدواج کرد. بعضی افراد همسر شاغل می پسندند ...

شما شاید کاری نکردی ولی هم نوعات کردن و بگم قرار نیست شما بپسندید زن یا شاغل یا نیست مثل این میمونه که بگم من مرد خونه دار می‌پسندم جامعه باید به جایی برسه که این یه چیزی نباشه که کسی بخواد بپسنده 

پس دیگه نگو چرا خیریه کمک نمی کنید توی ایلات متحده این سیاست رو داشتن که به زن حق کار اندازه مرد رو ...

ببخشید این قسمت رو دوباره چک کردم، اشتباه از سمت بنده بود، در ایالات متحده خانم ها بیشتر به خیره ها کمک می‌کنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید این قسمت رو دوباره چک کردم، اشتباه از سمت بنده بود، در ایالات متحده خانم ها بیشتر به خیره ها ...

اره خب اونجا خانما اندازه مردا کار میکنن 

تهشم جوابی نداری حرفو عوض میکنی وقتی درصد خیانت هارپ فهمیدی چیزی نگفتی وقتی بهت گفتم زن اجازه کار بی ...

درصد خیانت رو لطفاً چک کنید. نسبت مرد و زن با نسبت مرد ها با خود مرد ها و زن ها با خود زن ها مفهوم متفاوتی دارند. ممکنه توی یک کشور مثل ژاپن افرادی بیشتری جان خودشون رو بگیرند مثلا مرد ۳۰% و زن ۲۵% اما نسبت متوسط بین زن و مرد میشه ۵۵% به ۴۵%.

شما تمام این حقوقی که لازم دارید میتونید موقع ازدواج از همسرتون درخواست کنید. افرادی هستند که دوست دارند به این سبک زندگی کنند و افرادی هستند که به این سبک زندگی نمی کنند. 

قوانین کشور ما در جهت حرف خدا نوشته شده. بعضی از جا ها بسیار بد نوشته شده. مثلا قوانین چند همسری که اصلا ربطی به اسلام ندارد، تشویق میکنه که زندگی از هم پاشیده بشه. دو راه داریم، یا قوانین ‌رو کامل اسلامی کنیم که حق کسی خورده میشه و یا کلا اسلام رو برداریم.

مثلا من ۲ سال پیش با یک موتوری تصادف کردم. برای چی باید دو برابر دیه میدادم به زن و بچه اش. همون دیه کامل که برای زن داده میشه مبلغ زیادی هست.

بنده با شما سر جنگ ندارم، نمی دونم چرا با لحن بد با بنده صحبت میکنید. اگر تصور میکنید بنده حرف های بی منطق عرض میکنم، سعی میکنم کمتر پاسخ بدم‌ که کم کم صحبت تمام بشه. جالب نیست دو نفر بالغ با هم بحث کنند

درصد خیانت رو لطفاً چک کنید. نسبت مرد و زن با نسبت مرد ها با خود مرد ها و زن ها با خود زن ها مفهوم م ...

اولا به نظرم جمهوری اسلامی با اسلام فرق داره وگر نه حقوقی میداد نخ که ما بریم دنبالش بگیریم ولی اینجوری بگم که هرکی بره دنبال راهش ببینیم کی میبره