2777
2789
عنوان

عشق ابدی

5078 بازدید | 13 پست

چرا اکثرا از نگار و بهار طرفداری میکنن؟ چون خوشگلن و خوب فیلم بازی میکنن؟

پس چرا من از این دو نفر و به خصوص الهه خیلی بدم میاد. من خودم از وقتی الهه وارد برنامه شد دیگه برنامه رو ندیدم اما تیکه هایی ازش رو توی اینستا نگاه میکردم. 

تا اینکه روز پنج شنبه و جمعه هفته قبل اون دو قسمت رو دیدم و خیلی خوشحال شدم که اون پسره مهرداد اومده و گرفته روشون. 😁 (البته از نگار زیاد بدم نمیاد، فقط چون یکم اداییه رو مخمه ولی از اون بهار و الهه متنفرم)... من اوایل از ماهرخ هم به شدت بدم میومد ولی بقیه ازش تعریف میکردن، حالا الان که همه ازش متنفر شدن من نفرتم ازش کمتر شده. 

ولی برام جالبه که دخترها اکثرا جذب اون ادایی ها و فیس فیسوها شدن. 

من در کل گروهشون رو دوست دارم چون اکثرشون با هم دوست شدن و دور هم میگن و میخندن، به جز اون سه نفر (نگار، الهه و جومونگ) که از بقیه فاصله میگیرن

واقعا جای خالق مشلوقات خالیه، نیست که به چرت و پرتاش بخندم😂

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اتفاقا من اول از نگار بدم میومد

ولی ندیدی چقدر سودا و ماهرخ عوضین؟؟؟؟؟ چه حرفایی میزنن؟ برنامه میریزن اینو از اون جدا کنن

واقعا نگار خیلی بهتره بازم مشکل داره ها ولی اونا خیلی خیل عوضی و اشغالن

دقیقا من الان هم سلیقه یک شمام

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من از هیچکدوم خوشم نمیاد ولی اونا که گروه شدن بسیار ادمای خاله زنک و داغونی هستن رسما دارن ضعیف‌کشی میکنن هرکس باهاشون اوکی نیست گروهی میریزن سرش به مسخره کردن 

ترانه رو سرویس کردن 

نگار کم نیاورده جلوشون یه ذره پا بده دورش میچرخن‌ولی نمیره سمتشون 

کلا ادمای درستی نیستن هیچکدوم 

جریان این عشق ابدی چیه، سریال فیلمه یا برنامه؟

یه برنامه هست

البته خودشون میگن ررئالیتی شو هست ولی صد در صد طبق سناریو پیش میره چون خیلی به ورژن های عشق ابدی کشورهای دیگه شباهت داره

توهم جزو همون بنگیا کفتارصفتی

من از اونا بدترم

شانس آوردن که اونجا نیستم 

(ولی کفتار خودتی)

من از هیچکدوم خوشم نمیاد ولی اونا که گروه شدن بسیار ادمای خاله زنک و داغونی هستن رسما دارن ضعیف‌کشی ...

ترانه اوایل خودش کرم داشت

کامل نگا کنی میبینی چقد بقیه شون بدجنسن تا یکم پسرا بهشون توجه میکنن زود فاز گرفتن بعد میگن نگار فلانه

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴