2777
2789

بیشتر از ی ماه میشه بدنسازی میرم بعد کسایی که حالا قبل تر از من اومدن خیلی رو مخه ادعاشون میشه همش میخوان به من که یجورایی تازه واردم یا ایراد بگیرن بگن اینجوری برو اینطوری کن فلان فلان... یکی بهم گفتم این دستگاه رو مثلا اینطوری برو زانو هات اسیب نبینه یمدت اینطوری رفتم بعد امروزی یکی پرید وسط تمرینم گفت پاهات باید اینجوری باشه اینا حوصله نداشتم عین قبلیا به حرفشون گوش کنم مربیم هم که نیستن گفتم اینطوری بهتره راحت ترم بعد یدفعه نمدونم مربی از کجا یدفعه پیداش شد وسط با لحن خیلی بدی گفت مگه بهت نگفتم این دستگاه رو اینجوری بزن. 

مربیمه ولی اصلا بهم نگفته بود گفتم خوب اینطوری بهترم راحترم بعد گفت اگه میخای راحت باشی برو خونه بخاب

اتقدر لحنش بد بود اون لحظه خیلی حالم بد شد خوب من شاگردتم نمی خواد حتما جلو همه باهام اینجوری حرف بزنی ضایع شم بعد زنه گفت بهشون میگیم برمیخوره😑 

اون موقعه هیچی نگفتم گفتم هر چی هم باشه ازم بزرگترن مربی هم هست ولی خیلی رو مخم رفت جلسه بعدی که باشگاه رفتم میخام بگم دیگه نمیام خودت گفتی برو خونه بخاب اگرم باشگاه بخام برم صد درصد میرم ی باشگاه دیگه امروزم خواستم اینا رو بهش بگم ولی گفتم هر چی هم باشه مربیم تو باشگاه هی میبینمش جوابش رو بدم زشتع

اگه باشگاه میرین انقدر به تمرینا کسی کار نداشته باشین مربی یچیزی بگه حداقل یچی ولی بقیه چرا انقدر فاز میگیرن که انگار چه کارن

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مربی حق نداشت بهت بتوپه 

باید میگفتی من بخوابم خونه تو جیره ات قطع میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

والا مربی هم بهت گفت بازم بهت برخورد 

عزیزم با این دل کوچیک تو جامعه صدمه میبینی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نمیتونی مربیتو عوض کنی

می خوام کلا از باشگاه برم بگم خودت گفتی برو خونه بخاب اگرم باشگاه خواستم برم ی باشگاه دیگه میرم 

مربیه صاحب باشگاه هم هست برا همین

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

بد جوابشو دادی خب

باید میگفتی خودت بهم اموزش ندادی بعدم هزار نفر میان ازم ایراد میگیرن اینجا همه مربی شدن واسم

بعدم اسی کلا اگه میتونی ازون باشگاه برو قبلشم یه چنتا درشت بار مربی کن

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

کلا همشون همینن من یه ماه رفتم کل حرکاتو غلط میزدم ازنت دان میکردم تو باشگاه حرکات که درست بزنم ازمربی میپرسیدم یه جوری بااکراه میومد حس میکردم خنگ ترینم بعدش دیگه نرفتم منم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

بدنسازی اینجوری عزیزم همه ادا دارن مثل چی مخصوصا اگه تازه وارد باشی من هم امروز رفتم نتونستم دستام می لرزیدن کلی بهم خندیدن😂منم برگشتم ولی بازم قراره برم وقتی چیزی بهت می گن یه لبخند بزن بگو باشه ولی کار خودتو کن ولی اگه واقعا مربیت هم بده خیلی سخت می شه باشگاهتو عوض کن