بیشتر از ی ماه میشه بدنسازی میرم بعد کسایی که حالا قبل تر از من اومدن خیلی رو مخه ادعاشون میشه همش میخوان به من که یجورایی تازه واردم یا ایراد بگیرن بگن اینجوری برو اینطوری کن فلان فلان... یکی بهم گفتم این دستگاه رو مثلا اینطوری برو زانو هات اسیب نبینه یمدت اینطوری رفتم بعد امروزی یکی پرید وسط تمرینم گفت پاهات باید اینجوری باشه اینا حوصله نداشتم عین قبلیا به حرفشون گوش کنم مربیم هم که نیستن گفتم اینطوری بهتره راحت ترم بعد یدفعه نمدونم مربی از کجا یدفعه پیداش شد وسط با لحن خیلی بدی گفت مگه بهت نگفتم این دستگاه رو اینجوری بزن.
مربیمه ولی اصلا بهم نگفته بود گفتم خوب اینطوری بهترم راحترم بعد گفت اگه میخای راحت باشی برو خونه بخاب
اتقدر لحنش بد بود اون لحظه خیلی حالم بد شد خوب من شاگردتم نمی خواد حتما جلو همه باهام اینجوری حرف بزنی ضایع شم بعد زنه گفت بهشون میگیم برمیخوره😑
اون موقعه هیچی نگفتم گفتم هر چی هم باشه ازم بزرگترن مربی هم هست ولی خیلی رو مخم رفت جلسه بعدی که باشگاه رفتم میخام بگم دیگه نمیام خودت گفتی برو خونه بخاب اگرم باشگاه بخام برم صد درصد میرم ی باشگاه دیگه امروزم خواستم اینا رو بهش بگم ولی گفتم هر چی هم باشه مربیم تو باشگاه هی میبینمش جوابش رو بدم زشتع
اگه باشگاه میرین انقدر به تمرینا کسی کار نداشته باشین مربی یچیزی بگه حداقل یچی ولی بقیه چرا انقدر فاز میگیرن که انگار چه کارن