2777
2789
عنوان

ایا نمرات تغییر کرده یا نههههه

98 بازدید | 11 پست

😏😏😏😏

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

من دوتا درس اعتراض زدم یکیش کم شد یکیش زیاد شد🥲

نمرات اعتراض نهه.نمرات قبلا.راسته تغییر کردن خیلی استرس دارم😭😭

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمرات اعتراض نهه.نمرات قبلا.راسته تغییر کردن خیلی استرس دارم😭😭

نه بابا 

اما برای احتیاط برو تو سایت مای مدیو قسمت لباس فرم 

از اونجا میبرتت توی دانا مدیو کارنامتو دوباره چک کن

من که دیدم فقط اعتراضیا تغییر کرده بود بقیش همونا بود

نه بابا اما برای احتیاط برو تو سایت مای مدیو قسمت لباس فرم از اونجا میبرتت توی دانا مدیو کارنامتو دو ...

هرچی کارنامه میزنم میگه چیزی پیدا نشد قسمت کارنامخ

باید از قسمت لباس فرم اقدام کنه اونجا کارنامه میاد )درحالت پیش فرض روی یازدهمه تغییرش بده به دوازدهم ...

مینویسه در حال انجام