2777
2789
عنوان

خبر مرگ شوهرم بیاد بهتره

982 بازدید | 34 پست

پسرم بیش فعالی داره دکتر گفته هله هوله خوراکی های شرکتی براش سمه

گوشی تلویزیون براش سکه

من زندگی خودمو فراموش کردم صبح تا شب دارم برا پسرم وقت می‌زارم که سر گوشی تی وی نره 

ولی شوهرم 

به محضی که یه دقیقه با بچه تنها بشه از ترس اینکه مبادا با بچه بازی کنه براش وقت بزاره گوشی میده دستش کارتون بازی براش می‌زاره 

دیشب رفته براش چیپسو پفک خریده 

بهشم نمیشه اعتراض کرد حرف حالیش نیست مثل یابو میمونه 

آرزو میکنم خبر مرگش برسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادرم همیشه اولویتش بچه هاش و خانواده اش بوده و‌بابام واقعا خیلی ناراضی و ناراحته. دیشب میگفت کاش جدا شیم

ببین عاشق مادرم بودا ولی الان اینجوری شده

فقط میخوام بگم با همسرت هم مهربون باش

چقدر بد وسخت انگار بچه فقط برای مادره اینا هیج وظیفه ایی ندارن

دقیقا انگار این بچه فقط برای منه 

بخدا زندگیم سیاه شده همش فکر آینده این بچه ام هر کاری از دستم بر بیاد دارم براش میکنم ولی باباش خیلی بی غیرته

باجون و دل میفهمتت🫂🫂🫂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من مادرم همیشه اولویتش بچه هاش و خانواده اش بوده و‌بابام واقعا خیلی ناراضی و ناراحته. دیشب میگفت کاش ...

اتفاقا من از خدامه از همچین مردی جدا بشم 

مردی که هیچ شعور و درکی نداره بویی از پدر بودنم نبرده

عین شوهر من، یسره میگه تو نمیتونی با بچه خوب رفتار کنی هی دعواش میکنی خودش حاضر نیس ۵ دقیقه باهاش بازی کنه یسره سرش داد میزنه یکم بچه آویزونش میشه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

دقیقا انگار این بچه فقط برای منه بخدا زندگیم سیاه شده همش فکر آینده این بچه ام هر کاری از دستم بر بی ...

اینجوری برای تو سخت تره بهش توضیح بده یا پزشک که میبری بچه اتو بده پدرش ببره بهش توصیه کنه چه کارهایی رو نباید انجام بده