2777
2789

با تراز ۵۱۰۰ منطقه ۲ برای رشته حسابداری در دانشگاه پیام‌نور شانس قبولی بسیار بالا هست ✅.

بر اساس داده‌های کارنامه‌های قبولی سال‌های اخیر:

در دانشگاه پیام‌نور واحد اسلامشهر برای رشته حسابداری، آخرین رتبه قبولی منطقه ۲ حدود ۲۴٬۸۹۵ بوده  

در پیام‌نور واحد قم (پردیسان/ساختمان ۲)، آخرین رتبه قبولی منطقه ۲ حدود ۱۴٬۳۱۹ بوده  

در واحد کرمانشاه حدود ۲۱٬۶۵۱ و در واحد اصفهان شاهین‌شهر حدود ۱۹٬۳۰۵ قبولی داشته‌اند  

تراز ۵۱۰۰ به رتبه‌ای بسیار بهتر از این نمره‌ها در سهمیه منطقه ۲ تبدیل می‌شود. در نتیجه شانس شما:

برای پیام‌نور‌هایی با ظرفیت متوسط و پایین، بسیار بالا است،

حتی برای واحد‌هایی با رقابت بیشتر، نمره‌تان بسیار بهتر از حداقل‌های پذیرش سابق محسوب می‌شود.

---

🔍 جمع‌بندی

نوع دانشگاه پیام‌نورآخرین رتبه قبولی منطقه ۲مقایسه با ترازی ۵٬۱۰۰

اسلامشهرحدود ۲۴٬۸۹۵✅ کاملاً بالاتر

قم (پردیسان)حدود ۱۴٬۳۱۹✅ به‌صورت محسوسی بالاتر

کرمانشاه یا واحدهای متوسطحدود ۱۹٬۰۰۰–۲۱٬۰۰۰✅ فاصله زیاد

---

💡 نکات اضافی:

اگر علاقه‌مند به واحد خاصی در پیام‌نور هستی، پیشنهاد می‌کنم لیست قبولی‌های همان واحد رو بررسی کنی.

تراز ارائه‌شده مربوط به کنکور ۱۴۰۲ یا ۱۴۰۳ بوده؛ اما معمولاً تغییرات زیاد نیست و برای انتخاب رشته ۱۴۰۴ قابل اتکا هست .

اگر بعد مطالعه دفترچه انتخاب رشته سال جاری به دانشگاهی خاص رسیدی و دوست داری بررسی دقیق‌تر انجام بدی، با اطلاعات دقیق مثل نام استان یا واحد دانشگاهی،

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
با تراز ۵۱۰۰ منطقه ۲ برای رشته حسابداری در دانشگاه پیام‌نور شانس قبولی بسیار بالا هست ✅.بر اساس داده ...

ببخشید شما مشاور کنکور هستید؟ 

با تراز کنکور ۷۴۰۰ و معدل ۱۸.۲ منطقه یک شانس قبولی در رشته کاردرمانی همدان سمنان یا اراک و کرمانشاه و بابل وجود داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید شما مشاور کنکور هستید؟ با تراز کنکور ۷۴۰۰ و معدل ۱۸.۲ منطقه یک شانس قبولی در رشته کاردرمانی ه ...

عزیزم اینو هوش مصنوعی گفت برات اوردم

ببخشید شما مشاور کنکور هستید؟ با تراز کنکور ۷۴۰۰ و معدل ۱۸.۲ منطقه یک شانس قبولی در رشته کاردرمانی ه ...

هوش مصنوعی در جوابت اینو میگه 

سلام! من مشاور رسمی کنکور نیستم، اما اطلاعات و تجربیات زیادی در زمینه کنکور و انتخاب رشته دارم و می‌تونم کمک کنم.

در مورد تراز ۷۴۰۰ و معدل ۱۸.۲ منطقه یک، برای رشته‌های کاردرمانی:

کاردرمانی رشته‌ای پرطرفدار و نسبتاً رقابتی است، به خصوص در دانشگاه‌های مطرح و شهرهای بزرگ.

تراز ۷۴۰۰ تراز متوسط رو به بالاست ولی معمولاً برای قبولی در رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی مثل کاردرمانی، دانشگاه‌های خوب، ترازهای بالاتری نیاز است (بسته به سال و منطقه ممکنه متفاوت باشد).

دانشگاه‌های همدان، سمنان، اراک، کرمانشاه و بابل هر ساله ظرفیت و سطح پذیرش متفاوتی دارند و ممکن است برخی ظرفیت‌های آزاد یا ظرفیت مناطق مختلف هم داشته باشند.

پیشنهاد می‌کنم:

1. آخرین کارنامه‌های سال‌های قبل این رشته‌ها در این دانشگاه‌ها را بررسی کنید (از سایت سازمان سنجش یا منابع معتبر).

2. اگر امکانش هست، نرم‌افزارهای شبیه‌ساز انتخاب رشته را با تراز و معدل خودتان امتحان کنید تا شانس دقیق‌تر و رشته‌های مشابه را ببینید.

3. حتما چند رشته و دانشگاه را در انتخاب‌هایتان قرار دهید که شانس قبولی داشته باشید (چند رشته بالاتر و چند رشته پایین‌تر از ترازتان).

4. اگر امکان مشاوره حضوری یا تلفنی با مشاوران کنکور دارید، حتما استفاده کنید چون شرایط سال به سال و نهایی بودن انتخاب‌ها اهمیت زیادی دارد.

اگر بخواهید، می‌توانم کمک کنم منابع و نکات انتخاب رشته را به شما بدهم و چند سایت و نرم‌افزار معتبر را معرفی کنم. دوست دارید؟

با تراز ۵۱۰۰ منطقه ۲ برای رشته حسابداری در دانشگاه پیام‌نور شانس قبولی بسیار بالا هست ✅.بر اساس داده ...

قربونت بشم مرسی

استرسم از اینه که ینفرو میشناسم با همین تراز نتونست حسابداری پیام نور بخونه