2777
2789
عنوان

قطره اهن ب بچم بدم یا ن

66 بازدید | 12 پست

قطره ad ندادم والا اتفلقی هم نیوفتاد قطره اهن هم دیدم دندون رو سیاه میکنه کلی هم گوارششون رو ب هم میزنه یبوست میاره ولی فکر میکنم اهن بچم کمه چون کف پاش خیلی سفید لباشم صورتیه کم رنگه نمیدونم بهش بدم یا ن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ویتامین دی از کجا میاره؟ روزی چند ساعت جلو افتاب میذاریش؟ ظلم نکن در حقش حتما بده هر چی دکتر میده من قطره های بهداشتو نگرفتم لیپوزوفر گرفتم دادم ایرانیم هست گرون نیست به اون صورت دندونشم سیاه نشد. شیر شب بیشتر تاثیر داره رو دندون 

قطره آهن رو بده ‌.باید سعی کنی قطره رو وسط زبون بچه بریزی یعنی رو لثه جلوش نریزی بعد قطره هم بهش آب بده ‌.من اینکارو کردم اینجوری دندون بچه سیاه نمیشه زیاد یه کم کم رنگ سیاه میشه که اونم با مسواک کم کم میره

زندگیتو بکن

با طب سنتی میتونی جایگزین اهن و اینا رو به بچه بدی که ضرری هم نداره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چند ساعت نه ولی هرروز میذاشتمش دم افتاب دست و پاشو لخت میکردم

چی بگم والا تا وقتی ویتامینش هست چرا باید بچه رو در معرض اشعه  خورشید بذاری؟ بعدم هرروز باید حداقل ۲۰ دقیقه نصف بدنش افتاب مستقیم باشه نه هوای ابری و پشت شیشه و... یعنی عملا غیر ممکنه کل ویتامین مورد نیازشو بتونه بگیره از خورشید...

والا من ی بچه اطرافم ندیدم دندون درست حسابی داشته باشه

از دندون دخترم عکس بگیرم بفرستم؟😂والا ایرانی هم دادم از همینا که بهداشت میده.ته گلوش میچکوندم بعد اب میدادم بعد مسواک انگشتی خریده بودم‌میزدم بعدش دوباره اب میدادم.مطلقااااا سیاه نشد