2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیج داری عزیزم؟

نه ازپیج آموزشی دیگران استفاده کردم الانم بیشترازیکساله نرفتم اینستاولی براکیک وشیرینی میتونم بچه های اینجاکه رسپیشون عالیه روبرات تگ کنم

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

یعنی سیاه قلم چطوری مشتری پیدا شد؟

نه تنها تکنیکی که اصلا کار نکردم و دوست ندارم سیاه قلمه

آبرنگ و پاستل و رنگ روغن

یک بار یکی از دوستام که تو کار ساخت و سازه برای واحدهای ساختمانش سفارش نقاشی رنگ روغن داد که خیلی عالی بود

چند بار هم تو نمایشگاهها که شرکت کرده بودم چندتا کار آبرنگم فروش رفت

چقدر خوب انشاالله تند تند از این کارا سفارش بگیری

مرسییی عزیزم

دنبالش نیستم. شغلم چیز دیگه‌ایه. اما کسی بخواد پیگیر این مسیر باشه میتونه درآمد خوبی داشته باشه

مخصوصا که کارمندم نیستی برای خودت کار میکنی خیلی حس خوبی داره

نه تنها تکنیکی که اصلا کار نکردم و دوست ندارم سیاه قلمهآبرنگ و پاستل و رنگ روغنیک بار یکی از دوستام ...

عزیزم کلاس حضوری می‌رفتین؟

به نظرتون طراحی و پیش یه استاد معمولی برم یاد بگیرم بهتره یا یه دوره‌ی مجازی از استاد قوی؟

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
عزیزم کلاس حضوری می‌رفتین؟به نظرتون طراحی و پیش یه استاد معمولی برم یاد بگیرم بهتره یا یه دوره‌ی مجا ...

بله من کلاسام حضوری بود

اما طراحیمو مجازی تکمیل کردم خیلی هم رضایت داشتم

دوره‌های مجازیه استاد پونه پویانژاد را گرفتم