2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آن شاالله خونه بزرگ بخری 

۱۳ صفر دوست داشتی یه کلید بخر من معجزه دیدم ازش

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

آن شاالله خونه بزرگ بخری ۱۳ صفر دوست داشتی یه کلید بخر من معجزه دیدم ازش

مردم از خدا و پیامبران و ائمه اطهار معجزه میبینن نه از یک روز🤣

شما خودت توان مالی و قدرت خرید و اراده داشتی ربطش نده به یک روز عادی از روزهای خدا 

ما هم مستاجریم دوروز از موعد اجاره مون گذشت صاحب خونه پیام داد همسرم همون لحظه واریز کرد پیام شو فرستاد صاحب خونه اصلا جواب نداد تشکری چیزی. همسرم خیییلی ناراحت شد گفت زیر سنگ هم شده من باید خانه بخرم دیگه از دست چنین صاحب خانه هایی راحت بشیم هم پول بدی هم زیر منت شون باشی😪

مردم از خدا و پیامبران و ائمه اطهار معجزه میبینن نه از یک روز🤣شما خودت توان مالی و قدرت خرید و اراد ...

عزیزم من اون روز جلو در آیه الکرسی خوندم گفتم خدایا خودت میدونی پولی نداریم واسه خرید خونه با توکل به خودت میرم میخرم 

بعد دو ماه پدر شوهرم زنگ زد گفت از پدربزرگم یه زمین مونده بود حدود ۳۵ سال پیش حالا یه راه کشیدن برای سمت مهران کربلا حدود ۶ میلیارد بهمون تعلق گرفت 

شوهر منم کلا یه خواهر داره به خواهرش ۲ میلیارد داد به ما هم ۴ میلیارد و ما صاحب خونه شدیم از جایی که هر گز فکر نمیکردیم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

من برای ازدواج و پیدا کردن عشق زندگیم روز ۱۳ سفر یه قلب خریدم سه ساله هیچ اتفاقی نیفتاد

اعتقاد داری؟