2777
2789
عنوان

مارمولک

| مشاهده متن کامل بحث + 5174 بازدید | 72 پست
آخه واینمیسه که ، یه بار یه دونه کوچولو ش رو اینقدر با حشره کش شستم که خودم خفه شدم ولی اون زنده بود

یبار تو خونه مادرشوهرمن یکی بود برادرشوهرم کامن زد بهش مرد ولی سگ جون بودا

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتیم قبلا منم پورتال دور خونه میزدم فایده نداره، حتی رو خود مارمولک زدم ،هیچی به هیچی

اصلا روی کامن عکس مارمولک کشیده

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
آره یه بار تو خونه ما اومده بود شوهرم با جارو برقی جمعش کرد بعد سریع کیسه جارو برقی رو برو خالی کرد ...

نگوووووووو 😵😵😵😵

ووووویییییییییی جییییغغغغغغغغ

انقدی که از مارمولک می ترسم از مرگ نمی ترسم

به شدت موجود چندشیه😰😰

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
من مامانم خوب مارمولک میکشه یه بار تو حموممون افتاده بود اول بهش پشه کش زد بعد با خاک انداز دمشو بر ...

وای مامانت شکنجه گریه واسه خودش

😁😁😁😁😁

داشتیم قبلا منم پورتال دور خونه میزدم فایده نداره، حتی رو خود مارمولک زدم ،هیچی به هیچی

نمیترسی ؟

کسی نیست بیاد بکشتش ؟

الان چه جور میخوای با دوتا بچه کوچیک اونجا زندگی کنی ؟

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
نگوووووووو 😵😵😵😵 ووووویییییییییی جییییغغغغغغغغ انقدی که از مارمولک می ترسم از مرگ نمی ترسم به ...

منم خیلی میترسم  یعنی در حد مرگ

من همون بارم که دیدیم رفتم اتاق دیگه درم قفل کردم تا شوهرم بگیره ببرتش بیرون😅😅

نگوووووووو 😵😵😵😵 ووووویییییییییی جییییغغغغغغغغ انقدی که از مارمولک می ترسم از مرگ نمی ترسم به ...

منکه از همه چیز میترسم حتی جیر جیرک و ملخ😩😥

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

خدا واسه هیچکی نخواد

من الان زیر پتو هستم،خونه تنهام

هرچی بیشتر میخونم بیشتر احساس میکنم یه چیزی زیر پتو روی پاهامه😩😩😵

پاک دیوونه شدم رفت😐😑

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
شوهرم یه شهر دیگه کار می‌کنه نیست چیکار کنم وووووی

چرا زنگ نمیزنی آتش نشانی ؟

یعنی هیچ کس و اونجا نداری ،کجاست خونتون ؟