2777
2789
عنوان

مارمولک

| مشاهده متن کامل بحث + 5174 بازدید | 72 پست
خدایا منو بکش ولی بامارمولک روبرونکن😑

منم همینطور

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

زنگ بزن آتش نشانی بیان ببرنش ،یا شوهرت یا یه فامیلی ،پدری اینطور که نمیشه

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامن بزن دورتادور خونتو و چاهها و درزها رو

دوماه یبار اینکارو تکرارکن

اسم سمّش "کامن" هست

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

سمپاشی کن خونه رو اییییییی 😭😭😭😭😭😭 قبلا ک خونه بابام اینا بودم خونمون ویلایی بود یبار مارمولک افتاد رو دستم باور کن تا دوهفته کل دستام از مچ تا نوک انگشتام دونه های قرمز زد و شدیدا میخارید 😭😭😭😭😭😭

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
آخه واینمیسه که ، یه بار یه دونه کوچولو ش رو اینقدر با حشره کش شستم که خودم خفه شدم ولی اون زنده بود

خونتون کجاست که همش مارمولک میاد😵

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
حشره کشی چیزی بریز روش تا بمیره بعد با جارو برقی جمعش کن

مارمولک با حشره کش که نمی میره 

جنازه اش رو با جاروبرقی جمع کنه؟؟داریم مگه؟؟

😰😵😵

نمیشه بابا... (اونم مارمولک گنده) 

واااااای خدا مو به تنم سیخ شد😰😰

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
مارمولک با حشره کش که نمی میره  جنازه اش رو با جاروبرقی جمع کنه؟؟داریم مگه؟؟ 😰😵😵 نمیشه با ...

چرا با کامن میره

کامن بزن دورتادور خونتو و چاهها و درزها رو دوماه یبار اینکارو تکرارکن اسم سمّش "کامن" هست

داشتیم قبلا منم پورتال دور خونه میزدم فایده نداره، حتی رو خود مارمولک زدم ،هیچی به هیچی

مارمولک با حشره کش که نمی میره  جنازه اش رو با جاروبرقی جمع کنه؟؟داریم مگه؟؟ 😰😵😵 نمیشه با ...

آره یه بار تو خونه ما اومده بود شوهرم با جارو برقی جمعش کرد بعد سریع کیسه جارو برقی رو برو خالی کرد بیرون