2777
2789

ذهنتو اروم کن 

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملاتونین کلونازپام‌ 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

کلوناز بیحالت می‌کنه.شل و بی رمق میشی.اعتیاداوره متاسفانه

بستگی داره ب آناتومی بدن و فیزیولوژی بدنت 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

منم یه مدته تقریبا ۶ـ۷ سال که شبها نمی‌خوابم😕 عادت کردم روزها هم زیاد نمیخوابما ولی شب تا صبح بیدارم

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

ملاتونین کلونازپام‌

اوالا که اینا طبق نظر پزشک باید مصرف بشه بعد کلونازپام انقد سخته مخصوصا اگه کسی که سالمه و مشکل اعصاب نداره فقط بخاطر خوابیدن بخوره اذیت میشه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

اوالا که اینا طبق نظر پزشک باید مصرف بشه بعد کلونازپام انقد سخته مخصوصا اگه کسی که سالمه و مشکل اعصا ...

اون تز و نظریه شماست . بستگی داره ب سیستم ایمنی بدن 

اون تز و نظریه شماست . بستگی داره ب سیستم ایمنی بدن

من تمام این دارو ها چندین سال مصرف کردم 

تز هم اونه که شما بی اطلاع برا بقیه تجویز می‌کنی 

الان از سیستم ایمنی بدن این خانم اطلاع دارید!؟