2777
2789

واسه اینکه قانون برای زن نیست در حین طلاق میرسی به مهرم حلال جونم ازاد ،،،اگه ببخشی خب اقا راحت میگه بفرما طلاق نبخشی میگه طلاق نمیدم 

جهت علم آگاهی قوانین دادگاهی و تااخر عمر راحتی یک نکته فقط خانما رعایت کنن اصلا این حرفایی ک گفتی نیست فقط یک نکته ای میگم سخت بگیرین تا آخر عمر راحته اون خانم موقعه خواستگاری حق ازدواج بگیره و در سند ازدواجش هم هرگونه ازدواج ثابت وموقت نداشته باشه شوهرش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشد؟؟؟؟؟؟؟

حق ازدواج  برای یک خانم یعتی حق طلاق بگیره و در سند ازدواجش هم شرط کنه خانمه ک  هرگونه ازدواج ثابت وموقت نداشته باشه شوهرش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

به خود میزنی

حقیقتیه...باید به تجربیات هم نگاه کرد...یه آشنا معمولا نمیاد به اطرافیانش بگه پشیمونم...اما تو فضای مجازی خیلیا میگن...چه اونایی که بعدش مجرد موندن چه اونایی که باز ازدواج کردن...حتی مورد خوب،...مثلا میگن هیچ کس مثل پدر بچم نمیشه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
حقیقتیه...باید به تجربیات هم نگاه کرد...یه آشنا معمولا نمیاد به اطرافیانش بگه پشیمونم...اما تو فضای ...

عزیز من چرا جمع میبندی من الان طلاق گرفتم ازدواج مجددم نکردم با بچم زندگی میکنم و لذت کامل از زندگیم میبرم

کسی فهمید چی شد؟

کاش یکسری مرد ها هم از سگ وفاداری و احترام گذاشتن یاد میگرفتن ذات دار میشدن نه ثروت تاحالا زاییده مردی نه قصر و کاخ درمان کرده درد‌ناذاتی مردی از مردی ک ذاتش خرابه انتظار انسان بودن نداشته باش ک انسانیت نداره

خانما همینجوریش که به سختی طلاق میگیرن بعدش پشیمون میشن..وای به روزی که حق طلاقم داشته باشن..

میدونید چرا میگن پشیمون؟ 

چون میرن خونه پدرشون و می‌فهمن اونجا جهنمه 

چون همه جای این کشور به نفع مرداست 

اگه کشور و قانون درستی بود مطمئن باشید جوری میرفتن که پشت سرشونم نگاه نمیکردن 

مردا اگه تصمیمی میگیرن و پشیمون نمیشن برای اینه هم میتونن راحت ازدواج کنن و هم هیچ مردمی باهاش کاری نداره که سرکوفتش بزنه 

☮️🤍

کاش یکسری مرد ها هم از سگ وفاداری و احترام گذاشتن یاد میگرفتن ذات دار میشدن نه ثروت تاحالا زاییده مر ...

اگه این حرفو از یه خانم میشنیدم بیشتر قبولش میکردم