2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی راهنمایی میخوام

84 بازدید | 18 پست

سلام خانما . نوزادم دیروز ۹صبح واکسن دوماهگی زد.۱۰صبج دوبرابر وزنش بهش قطره استامینوفن دادم دمای بدنش ۳۶.۳ بود . خانه بهداشت گفت چه تب داشت چه نداشت خونه رفتی بده و هر۴ساعت تبشو بگیر به اضافه نیم کن اگه به عدد ۳۷ رسید قطره بده .

۴ساعت بعدش ساعت ۲بعدازظهر دمای بدنش ۳۷.۳ بود قطره دادم .

۴ساعت بعدی ساعت ۶ بعدازظهردمای بدنش ۳۷.۱ قطره دادم .

۴ساعت بعدش با تیم ساعت تاخیر ساعت ۱۰ونیم شب دمای بدنش ۳۷ بهش قطره دادم .

الآن ساعت ۲ونیم ۴ساعت بعدیه که دمای بدنش ۳۶.۷ شده . به نظرتون بهش بازم قطره بدم یا دیگه خطر رفع شده ؟

نه دیگه وقتی کمتر از 37 شده برا چی قطره بدی 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانه بهداشت گفت عدد روی دماسنج هرچی بود به اضافه نیم کن اگه به ۳۷ رسید قطره بده .

خب میخوای این یه بارم بده  

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

عزیزم برحسب تجربه میگم برای دفعه های بعدی خواستی بچه رو ببری برای واکسن نیم ساعت قبلش بهش قطره بده اصلا اذیت نمیشه و تب نمیکنه 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

میدونی عوارض قطره استامینوفن روی نوزاد رو خوندم میترسم بهش بدم .

ببین زیاد حساس نباش برا یه دهم زیاد بودن تبش مگه زمان ما مامانامون از این کارا میکردن 

عزیزم برحسب تجربه میگم برای دفعه های بعدی خواستی بچه رو ببری برای واکسن نیم ساعت قبلش بهش قطره بده ا ...

دفعه دیگه اینکارو میکنم . خانه بهداشت احمق گفته بود نیاز نیست . ولی همه میگن قبلش بدی بهتره