2821
2789
عنوان

هزینه عروسی

284 بازدید | 33 پست

سلام خوبین شما برای عروسی فامیل درجه یک مثلا خواهرزاده اتون که نوه اول خانواده هم هست چقدر برای خودتون هزینه میکنین ممنون میشم راهنمایی کنین

دیروز رفتیم امام زاده حسن لباس مجلسی خوب زیر ۷تومن نبود برای دوشب لباس میشه ۱۴

آرایشگاه هم گفته شبی ۲تومن دو شب میشه ۴ تومن

شما چکار میکنین واقعا اینهمه هزینه میکنین؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینم بگم کل خانواده هر دوطرف هم لباس هم آرایش حسابی مایه میذارن ولی من دستم خالیه اینهمه هزینه کنم کم میارم چکار میکنین شماها ممنون میشم جواب بدین

بله

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️چه جوانانی اسماعیل،میبینی؟ چه جوانانی!! بسیاریشان هنوز صورت عشق را برسینه نفشرده اند😔💔خدایا به کشورم عزت،سربلندی و افتخار ،به هم میهنانم سلامتی،خوشبختی،پول و آرامش بده🤲🏻خدایا دست اهریمن و شیاطینو از کشور قشنگمون کوتاه کن♥️نذار وجبی از این خاک دست غیرایرانی بیوفته🥺خدایا جوونا و نوجوونای این مرز و بوم آینده سازان این کشورن،پناهشون باش🥰😍خدایا کشورمو در اغوش بگیر💕🤲🏻🥺درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام🩵⭐️💫

لباس اجاره کن خب 

کلا لباس مجلسی خریدن اشتباهه من خودمم چند بار خریدم ولی اشتباهه نمیشه تکراری پوشید زود کوچیک میشه قدیمی میشه

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

بستگی داره به خودتون و جیبتون برا ما یه شب و میریم عروسی

والله جیبم انقدر جا نداره هزینه اینهمه انجام بدم علاوه بر خودم همسرم و دوتا پسر کوچیکم هم هستن

اینم بگم کل خانواده هر دوطرف هم لباس هم آرایش حسابی مایه میذارن ولی من دستم خالیه اینهمه هزینه کنم ک ...

عزیزم من همیشه متوجه شدم زیباترین آرایشا تو مجالس آرایشای ساده و لایت و زیباترین لباسا ساده ترین مدلا بوده 

فقط باید با حوصله و سلیقه رنگ لباس و مو و اینا رو انتخاب کنید 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
والله اجاره ها هم تمیز زیر ۴تومن نیست شبی

درسته ولی خب از خریدن که هزینه‌ش کمتره

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

والله جیبم انقدر جا نداره هزینه اینهمه انجام بدم علاوه بر خودم همسرم و دوتا پسر کوچیکم هم هستن

ببین من خودمو تحت فشار نمیزارم بعداً بخوام قرض پس بدم برا یه شب عروسی چرا لباس کمتر از 7نی بگرد 3/4پیدا کن

کاربری دست دو نفره