2777
2789
عنوان

شوهر گاو

269 بازدید | 26 پست

بچه ها  دو روزه سر درد های شدید دارم ک ب چشمم میزنه یعنی مثل میگرن از دردش ی وقتا گریه میکنم طبقه بالا مادر شوهرمم زندگی میکنم .

امشب شام پایین خونه مادر شوهرم بودیم شوهرم عیچ وقت بدون نوشابه غذا نمیخوره ب داداشش ک 24 سالشه گفت برو در یخچالمون ور دار بیار نوشابه داداشش نرفت بمن گفت گفتم بخدا سرم درذ میکنه خیلی اصلا نمیتونم پله ها رو برم بالا خودت برو . دوباره تکرار کرد چند بار ک باید بری گفتم میگم سردرد شدید دارم دارمم شام مبخورم گرسنمه نمیرم حوصله ندارم یهو داد زد ک زن گرفتم کارامو کنه . پس گوه میخوری ازم پول میگیری منم وظیفه ای ندارم بهت پول بدم امروز رفته بودم چکاب کلی بدم خیلی وقت بود نداده بودم شد ی تومن اونم گفت حتی ک ی تومن دادم برا چکابت پس ذیگع از من ی قرونم نبایذ بگیری اگه قرار بوده زن بگیرم و خودم کارامو کنم تخفه میخپاستم خرج یکیو بدم خیلی ام فوشم داد همه اینام جلو برادر شوهرم و مادر شوهرم گفت من بغضم ترکید سر شام زدم زیر گریه . 

بشقابمو کشید گفت فنار برو کنار نمیخواد غذا هم بخوری سر دردام بیشتر شده خیلی . مامانشم گفت سر نوشابه ک ادم ب رنش اینجور نمیکنه پیش مادر شوهر و برادر شوهرم حس میکنم سکه ی پول شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاو کمشه مرتیکه زبون نفهم، همیشه اینجوریه؟عزیزم سردردی که میزنه به چشم و نبض داره احتمالا میگرن یه مسکن قوی بخور و برو تو اتاق تاریک استراحت کن بهتر میشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

خاک تو سرش بشه فقط میفمم اکثر مردا همینجورین نمیدونم چی بگم فقط نبخشیش لطفا اخه سکه ی پولت کرده انگار در ازای پولی ک میده ازت کارایی میخاد اعصابم خورد شد   شعور و درک ندارن امیدوارم خودش همینطوری سردرد بگیره 

شوهر شوهره شوهر بالشت پره شوهر هر کی شوهر نداره بی سایه سره شوهر شوهر عزیزه شوهره شوهر تمیزه شوهر مجرد مثلشو ندیده شوهر مثل رفیقه شوهر بی نظیره شوهر زن بدون اون میمیره شوهر 

بهش گفتم شامتو بخور هری بیخودم فک نزن بهم گفت میرینم بت خفه شو و از این حرفا

الان تو چه وضعی هستی ؟ 

اون کجاست ؟ 

نزدیش ؟؟؟ 

آب بریز روش

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋