2777
2789
عنوان

شوهر گاو

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 26 پست
شوهر شوهره شوهر بالشت پره شوهر هر کی شوهر نداره بی سایه سره شوهر شوهر عزیزه شوهره شوهر تمیزه شوهر مج ...

شوهررر شوهررر عن منننه شوووهر خرررر منه شوهرررر زیر پاهامه شوووهررر هر کیی شوهر داره روانیش میکنه شوووهرر شوهرر خرره خرر هر کی شووهرر کنه جاش وسط تیمارستانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون حرکت آخرش که بشقابو کشیده که غذا نمیخواد بخوری واقعا براش متاسفم خدا قهرش میگیره خدا روزیشو ازش ...

اره مامانش هی بمن میگفت تورو خدا بخور من نخوری ناراخت میشم گفت بهش اصرار نکن فنار نخوره خودش غذاشو خوردو رفت خوابید منم خیلی گریه کردم سر دردام بیشتر شد

گرفته خوابیده منم دارم گریه میکنم و سر دردام بیشتر شده از برادر شوهرم خیلی خجالت کشیدم

کارش چیه عزیزم ؟ 

از فردا حتی غذا هم درست نکن 

دست به سیاه و سفید نزن 

خودتو قبل اینکه اون بیاد سیر کن 

ولی واسش چیزی درست نکن 

بزار درد بخوره مرتیکه 

قشنگگگگ بی محلی کن بهش فهمیدی ؟ 

دست به زن که نداره ؟؟؟ 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
کارش چیه عزیزم ؟ از فردا حتی غذا هم درست نکن دست به سیاه و سفید نزن خودتو قبل اینکه اون بیاد سیر کن ...

نمیشه ک عزیزم مردا عقده این .

منم پیش مادر شوهرمم نمیخام مادر شوهرم بگه تقصیر از منه به پسزش شام و ناهار نمیدم محلش ک نمیدم ولی چون با مادر شوهرم اینا تو ی ساختمونیم نمیشه از این خرکات زد 

مادر شوعرم میگه خیلی دوست داره ولی من باور نمیکنم چون مردی ک دوست داشته باشه سر ی نوشابه اوردن تو رو پیش خانوادش ضایع نمیکنه برادر شوهرمم ک نگم خیلی خجالت کشیدم .

وقتی اسم پول و اینا رو اورد . انگار منو از تو کوچه اورده داره خرحمو میده ک میزنه تو سرم .

یا برده گرفته همیشه میگه زن گرفتم ک کارامو کنه 

نمیشه ک عزیزم مردا عقده این .منم پیش مادر شوهرمم نمیخام مادر شوهرم بگه تقصیر از منه به پسزش شام و نا ...

عزیزم کار اشتباهی نکن 

بالاخره باید تنبیهش کنی بابت کارش یا نه؟ 

به مادرش توجه نکن ، مادرشوهرت خودش میدونه پسرش چه وحشی بازی دراورد دیگه

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
نمیشه ک عزیزم مردا عقده این .منم پیش مادر شوهرمم نمیخام مادر شوهرم بگه تقصیر از منه به پسزش شام و نا ...

تو خانه داریتو انجام بده اصلا هم گریه نکن نزار فک کنه ضعیفی منم این مشکل رو دارم همش میزنم زیر گریه👎

یه بار تو یه جمعی بهش بی احترامی کن بزاریادش بیفته که چطور تورو سکه پول کرده بود

دیگه اول و آخرش میشه بهت بی احترامی کنه

سعی کن آنقدر مستقل بشی و به خودت احترام بداری 

که کسی جرات به بی احترامی بهت نکنه 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

مردا همشون نفهمن به خدا ما یه بار تولد دعوت بودیم همه فامیل شوهر اونجا بودن آخر شب که می‌خواستیم بریم خونه من تا دخترمو بپوشونم خودم مانتو تنم کنم یه ده دقیقه ای شد جلوی اون همه آدم داد  زد سرم هر چی از دهنش دراومد گفت یه فحش هایی میداد که از خجالت آب شدم خواهرشوهرم که با من لجه بهش توپید که لال شو چرا جلوی جمع داد میکشی سرش