2777
2789
عنوان

وسواس کار خوب و نیک کمک لطفا

87 بازدید | 7 پست

لطفاً اگه کمکی میتونید بکنید با اگه تجربه داشتین

سلام دوستان من 19 سالمه آدم خیلی مذهبی نیستم راستش با خدا قرار گذاشتم انسانیت داشته باشم برا همین هروقت کار خوب انجام میدم برا خدا انجام میدم اما جدیدا احساس میکنم کار خوب من بهم انگیزه نمی‌ده انگار تبدیل شده به وظیفه همین آرامش مو گرفته از یه طرف فکر میکنم اگه کار خوب نکنم خدا دوسم نداره و بدبخت میشم یه جوری انگار این عشق تبدیل شده به یه خوره تو وجودم و به همه چی هم شک دارم شما تا حالا تجربه داشتین می‌خوام به خودم عشق بدم ولی نمی‌دونم چطوره؟؟

عزیزم اینو بدون تو هرکاری کنی، خدا میبینه. پس مطمعن باش هرکار نیکی انجام بدی از کوچیک ترین تا بزرگترین رو میبینه. و برات ثبت میکنه . ولی شرطش اینه که در راه خدا باشه و کنارش هم ایمان کامل داشته باشی❤️ خدا هممونو دوست داره❤️

یه داستان برات بگم یه روز یه عابدی بوده شیطان هرکار می کرده این گول نمی خورده یه روز بچه ها و لشکریانش جمع می کنه میگه چیکار کنیم با این.یکی از بچه هاش میگه من بلدم.میره خودشو شکل انسان درمیاره پیش عابدمیره و کلی نماز و دعا می خونه انقدر که عابده بهش غبطه می خوره.ازش می پرسه تو چیکار کردی انقدر خوبی شیطونه میگه من یه کار اشتباهی با یه زن کردم هر وقت اونو یادم میاد انقدر پشیمون میشم که همش عبادت می کنم آدرس زن رو بهت میدم برو.

عابد میره و زنه ازش می پرسه تو که عابدی با من چیکار داری مرده قضیه رو تعریف می کنه و میگه اون قطعا شیطانه عابد برمیگرده و می بینه کسی نیست و می فهمه اون طرف شیطان بوده

و اون زن میمیره و خدا بر دیوار اون زن می نویسه یه همچین چیزی که این زن اهل بهشته و به پیامبرش میگه اونو تشییع کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه داستان برات بگم یه روز یه عابدی بوده شیطان هرکار می کرده این گول نمی خورده یه روز بچه ها و لشکریا ...

مخلص کلام و هدفم از این داستان چی بود

شیطان هرکسی از یه راهی بدر می کنه تو گوش آدم نجوا می کنه حالا ببین چی داره بهت میگه

اینی هم که گفتی که به خدا قول دادی که انسانیت داشته باشی، برای من یه اشتیاق زیاد شد. انگار منم میخوام مثل تو باشم. راستی اینم بدون که ادما هرکار نیکی میکنن، قرار نیست همه ی اثراتش رو توی دنیا ببینن، مهم اون دنیاست و ثبت میشه و توی اون دنیا بهمون خیر میرسه❤️خوشحال باش چون خدا همه ی کارارو میبینه

مخلص کلام و هدفم از این داستان چی بودشیطان هرکسی از یه راهی بدر می کنه تو گوش آدم نجوا می کنه حالا ب ...

ممنونم عزیزم بهم انگیزه دادی مشکل اینه نمیتونم تشخیص بدم کدوم حرف  شیطانه کدومه خدا 

سلام 

من تاپیک تون در رابطه با مشکل تون رو خوندم 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4