2777
2789
بستگی به خودت داره من با خیلی سبز و میکرو ارتباط نمیگرفتم در رابطه با کرمی من خودم الان جامع برداشت ...

اره اگر اینطور باشه فکر کنم اگر با کرمی همین پیش خوانی یازدهم همراه با تست که میگه رو انجام بدم چون به قول خودش دهم رو هم میگه کافیه نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه اوکیه پساینجا ما حتی کلاسم نیست که بریمن خودمم از تیر تست و اینارو شروع کردم دقیقا و فیزیکمو بهتر ...

کلاس نرو وقت گیره

اگه مدرسه نمیخوای بری یا مدرست اجازه میده حداکثر سه روز در هفته رو بری بهت پیشنهاد میکنم اشتراک ماز و بگیری اگه غیر از اینه و میخوای تمام روز مدرسه بری ابداا پیشنهاد نمیکنم چون کلاسا ب شدت طولانیه و اصلا وقت نمیکنی ببینی

قیمتش ۹ میلیونه ،،جمعا ۹ درسه+آزمون ماز 

و بهترین استادای درسای عمومیشم ،،هادیان فرد ،فرهمند، کرمی و شجاعی هستن 

خوبیش اینه از صفر درس میدن هم دهم یازدهم برات میبندن هم دوازدهم کامل درس میدن

بدیشم اینه که برا بار دوم میگم فیلماش طولانی و خسته کنندس البته برا من شما رو نمیدونم ..من چون عادت ندارم ویدیو ببینم و همش سرم تو گوشی باشه ب شدت خسته میشم

🕳

اره اگر اینطور باشه فکر کنم اگر با کرمی همین پیش خوانی یازدهم همراه با تست که میگه رو انجام بدم چون ...

اره من وسواس به خرج نمیدم

دیگ خودمو سپردم به کرمی و هرچی بگه بهش گوش میدم

ولی به فیلم اکتفا نکن تست حتما بزنیااا

اره من وسواس به خرج نمیدمدیگ خودمو سپردم به کرمی و هرچی بگه بهش گوش میدمولی به فیلم اکتفا نکن تست حت ...

اره دیگه باید تکالیف خودش رو انجام بدم 😅

اما خدایی معلم جوان مردیه خیلی دوسش دارم👍👌 

مشکل اینجاس نمیتونم بیشترش کنمم تا ۱۱:۴۰هم میتونم بخونم ولی اصلا نمیشه ۱۲ ساعت😐😂فک کنم طلسممم شدمم

صبح زودتر بیدار شو 

من خودم ۹شب به بعد اصصلا نمیتونم درس بخونم ساعت۱۰ بیهوشم از شدت خواب الودگی

صبح زودتر بیدار شو من خودم ۹شب به بعد اصصلا نمیتونم درس بخونم ساعت۱۰ بیهوشم از شدت خواب الودگی

مشکل اینجاس صبحا ۶:۳۰شرو میکنمم ولی بازم نمیرسم 

دقیقاا مشکل تو رو دارم اصلا نمیتونم شبا بخونم انگار مغزم خاموش میشه

فک کنم باید یجوری عادت کنیم...

🕳

عزیزم این یه ماه رو‌ خودت برنامه بریز خوب بخون اگه دیدی نتونستی مشاور بگیر،،من یه سال حضوری داشتم بق ...

نمیدونم آخه باید یه فشاری مثل مشاور پشتم باشه میترسم خودم برنامه بریزم غلط باشه این یک ماه دوماه هم برا و من نونم جمعش کنم دهمو

زیست خیلی سبز زدم ( کااامل جویدمش) شیمی مبتکران( ۸۰ درصدشو زدم ولی تستاش خیلی بود نرسیدم) فیزیک نشر ...

شما تونستی با ۸ تا ۱۰ ساعت روزانه تو یک و نیم ماه جمعش کنی بنظرت منم میتونم؟

آخه کندخوانم 

بعد گفتی آزمون داشتی؟