2777
2789
من مشاورم مجازیه(تماسم نمیگیره)مهمترین دلیلی که انتخابش کردم چون من اصلا نمیتونم تلفنی صحبت کنی اضطر ...

وای دقیقا منم این مشکل رو دارم اما شاید بتونم برطرف کنم فقط میخوام استفاده از گوشی رو کم کنم که چون مشاور ها هم مجازی و هم حضوری میخوان براشون گزارش کار بفرستی ناخودآگاه درگیر گوشی میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیست و ریاضی ک صد در صد آیکیو فیزیک جامع نمیخوادشیمی هم هنوز دو دلم نمیدونم جامع چی بگیرم

خیلی سبز خوب نیست؟

فیزیک پایه بندی گرفتی یا فقط ویدیو دیدی

شیمی من نظرم رو خیلی سبز و میکروئه

وای دقیقا منم این مشکل رو دارم اما شاید بتونم برطرف کنم فقط میخوام استفاده از گوشی رو کم کنم که چون ...

مشاور من ساعت بندی داره مثلا از 8شب به بعد گروهو باز میکنه گزارشو میفرستی روز بعد پشتیبان میگه که کجای گزارش اوکی بوده کجا نه و غیبت کنی پی‌ویت پیام میدن

خیلی سبز خوب نیست؟فیزیک پایه بندی گرفتی یا فقط ویدیو دیدیشیمی من نظرم رو خیلی سبز و میکروئه

نه اصلا ..خیلی سبز فقط تک پایه زیست خوبه 

فیزیک تک پایه نردبام بگیر

من راستش تو کامنتای بالا هم گفتم امسال تازه تستو شروع کردم دهمو قبلا جمع نکرده بودم واسه یازدهم کلاس میرفتم در حد کنکور درس میداد خدایی کلاسش بدرد بخور بود دیگه از وقتی تابستون شروع شد اشتراک ماز خریدم هم ویدیو های اقای شجاعی رو میبینم و هم خودم تست کار میکنم 

البته فیزیکو چون ب شدت متنفرم دیر شروع کردم تست زدن بخاطر همین فعلا خیلی کم پیش رفتم

🕳

اره منم زیست خیلی سبز و شیمی مبتکران و اینا دارم بنظرت فیزیک خیلی سبز خوب نیست؟راستش من با کرمی هم ث ...

بستگی به خودت داره 

من با خیلی سبز و میکرو ارتباط نمیگرفتم 

در رابطه با کرمی  من خودم الان جامع برداشتم ای کیو جامع رو طبق گفته خودش میخام بزنم ( دهمم کلا اصن هیچی نزدم ، یازدهمم نشر الگو خیلییی کم زدم) 

جای نگرانی نیست

پیش نیازو میگه از صفر صفر درس میده

مشاور من ساعت بندی داره مثلا از 8شب به بعد گروهو باز میکنه گزارشو میفرستی روز بعد پشتیبان میگه که کج ...

اره خب این آنلاینا یه ساعت مشخص دارن خودمم احتمالا تصمیم با آنلاین بگیرم  اما باید کانال های اضافی رو ترک بزنم اکثرا همینا مشغولم میکنن

نه اصلا ..خیلی سبز فقط تک پایه زیست خوبه فیزیک تک پایه نردبام بگیرمن راستش تو کامنتای بالا هم گفتم ا ...

عه اوکیه پس

اینجا ما حتی کلاسم نیست که بری

من خودمم از تیر تست و اینارو شروع کردم دقیقا 

و فیزیکمو بهتر از همه باید کار کنم بخاطر رشته ای که می‌خوام

شما اشتراک مازو چقد گرفتی و یکم از مزایا و معایبشو میگی؟