2821
2789
عنوان

تاسیان

80 بازدید | 7 پست

من اصلا فیلم رو دنبال نمی‌کنم شخصیت ها رو هم نمیشناسم اما چشمم به تلویزیون خورد پایانش رو دیدم خیلی مرگ دختره غیرمنطقی بود😐😂همینطوری افقی افتاد مرد! :/ حالا توی فیلم های بقیه کشورا طرف از بالای بوم میوفته نمیمیره😂 کارگردان فقط میخواسته فیلم رو یجور سرهم بیاره؟

به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚درد را انسان بى هوش نمى كشد؛ انسان خواب نمى فهمد؛ دردرا انسان با هوش و بيدار مى فهمد، راستی، دردهایم كو؟ - شهید عباس دانشگر

همینطوری همینطوری هم نمرد😂

هلش دادن سرش محکم خورد به زمین و ضربه کاری بود متاسفانه شیرین رو از دست دادیم😂

آزادی همانا این است که برخی دوستت نداشته باشند!          شجاعت مطلوب نبودن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همینطوری همینطوری هم نمرد😂هلش دادن سرش محکم خورد به زمین و ضربه کاری بود متاسفانه شیرین رو از دست د ...

آقا خدایی خیلی مسخره بود من محور فیلم رو نمیدونم خوب پیش بردن یا نه اما پایانش واقعا بنظر ضعیف میاد😐😂باور کنین الان تلویزیون داره یه فیلم کره ای میده بعد طرف رو از بالا صخره انداختن پایین گفتن هنوز نمرده😂

به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚درد را انسان بى هوش نمى كشد؛ انسان خواب نمى فهمد؛ دردرا انسان با هوش و بيدار مى فهمد، راستی، دردهایم كو؟ - شهید عباس دانشگر

کی تشیع جنازه هست

فردا صبح