2777
2789
عنوان

تاسیان

80 بازدید | 7 پست

من اصلا فیلم رو دنبال نمی‌کنم شخصیت ها رو هم نمیشناسم اما چشمم به تلویزیون خورد پایانش رو دیدم خیلی مرگ دختره غیرمنطقی بود😐😂همینطوری افقی افتاد مرد! :/ حالا توی فیلم های بقیه کشورا طرف از بالای بوم میوفته نمیمیره😂 کارگردان فقط میخواسته فیلم رو یجور سرهم بیاره؟

به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚درد را انسان بى هوش نمى كشد؛ انسان خواب نمى فهمد؛ دردرا انسان با هوش و بيدار مى فهمد، راستی، دردهایم كو؟ - شهید عباس دانشگر

همینطوری همینطوری هم نمرد😂

هلش دادن سرش محکم خورد به زمین و ضربه کاری بود متاسفانه شیرین رو از دست دادیم😂

آزادی همانا این است که برخی دوستت نداشته باشند!          شجاعت مطلوب نبودن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همینطوری همینطوری هم نمرد😂هلش دادن سرش محکم خورد به زمین و ضربه کاری بود متاسفانه شیرین رو از دست د ...

آقا خدایی خیلی مسخره بود من محور فیلم رو نمیدونم خوب پیش بردن یا نه اما پایانش واقعا بنظر ضعیف میاد😐😂باور کنین الان تلویزیون داره یه فیلم کره ای میده بعد طرف رو از بالا صخره انداختن پایین گفتن هنوز نمرده😂

به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚درد را انسان بى هوش نمى كشد؛ انسان خواب نمى فهمد؛ دردرا انسان با هوش و بيدار مى فهمد، راستی، دردهایم كو؟ - شهید عباس دانشگر

کی تشیع جنازه هست

فردا صبح

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز