2777
2789
عنوان

نمیخوادتم چرا ارتباطشو قط نمیکنه

112 بازدید | 6 پست

یه هفتس بحث کردیم تو این یه هفته فقط یکبار زنگ زده ما بقیش فقط ریلز میفرسته تو اینستام همین صحبتی نداشتیم

اگه خواست باهام صحبت کنه یا بریم بیرون چ واکنشی داشته باشم؟ 

چون این یه هفته واقعا عصبی و کلافم کرده 

مامانم میگه واکنش نشون نده فکر کنه چخبره بحث نکن باهاش عادی رفتار کن جوری ک انگار برات مهم نبوده این چن وقته کمرنگه هشتاد درصد احتمال بده که رفتنیه وابسته نشو☹️

ولی من دلم میخواد جر واجرش کنم کاش یا کلا بره یا درست حسابی باهم باشیم این یه هفته اذیت شدم🥲

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
صد بار تاپیک زدی دختر خوب

عه

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیالش فکرتو درگیر نکنتو براش جدی نیستی سعی کن اونم برات جدی نباشه

کات کنه بره راحت ترم بدم میاد از بلاتکلیفی نه غرورم میزاره پیام بدم ن میتونم منتظر بمونم 

من چند هفته پیش تو حال تو بودمپسرا وقتی دو دل باشن یا نخوانت این مدلین

خیلی ادعا خواستن داشت