یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هیچکاری نکن ، خودش فراموش میشه ، برای نجات خودت و رفع تنهاییت خودتو تو بغل و یه رابطه دیگه ننداز که نابود میشی تو دستمال کاغذی نیستی ، باید صبر کنی تا زخم های روحیت التهاب روحیت درمان بشه فقط باید صبر کنی و ادمی زندگی کنی ،
بیین فراموشی فرمول نداره باید باید زمان بگذره تا دردش کم بشه و رفته رفته کمرنگ شه
با خودت نجنگ با احساسات نجنگ بپذیرشون گریه کن سوگواری کن ولی با خودت نجنگ سعی کن برای خودت مسغله بسازی که فکرت کمتر درگبر شه از هرچیزی که اونو به یادت میاره خلاص شو و اگه دیدی داری بهش فکر میکنی سعی کن حواس خودتو پرت کنی درکل از ادمی که تجربه کرده و الانم درگیره بشنو هیچ راهی جز گذر زمان نمیتونه تسکینت بده
دقیقا به فکر این بودم برم تو یه رابطه ای که اینو فراموش کنمولی آخه میبینم هیچکسو اندازه اون نمیتونم ...
به هر خاطر اصلا مهم نیست ، ولی خودتو تو بغل یکی دیگه ننداز که این دفعه دیگه سالم ودرست نمیشی فقط صبر صبر صبر تا یه ادمی رو بخوای برا وجود خودش برا مرامش برا بودنش نه برا خودت برا ترس از تنهایی برا فراوش کردن درد رابطه قبلی ، وقتی یه ادم اینجوری اومد اونم بعد چند ماه دیگه قبولش کن وگرنه صبر صبر صبر
پس هیچکاری نمیشه کردتقریبا چندماهی از زندگیم نابود شده..فقط نمیدونم خدا چرا دوست داره همیشه اشکای من ...
بعدشم خودت خواستی این روزا رو ببینی با چشم پوشی از عیب های طرف با کنار آمدن با کاستی هاش با چشم پوشی از توقعات خودت ، اینجوریه که خودت میبینی و میفهمی که اون بلاخره ترکت میکنه خیانت میکنه ناراحتت میکنه ولی الکی با اعتیاد به شخصیت مسخره اون خودتو نابود میکنی به گریه میندازی چیزی که خودتم از اول پیشبینی میکردی ، خدا این وسط بهت نشونه داده بود نگاه نکردی،