2777
2789

دو تا صاحب کار اصلی تو مجموعه بود 

یکی اصلی یکی شریکش 

شریکه بد دهن بود جوری که فحش ناموسی مثل د ی و ث معذرت میخوام میداد بعد تماس با خانما

اهل دروغ 

فقط پول براش مهم بوو 

حریص

بعد دخترای ویزیتور میومدن بخاطر فروش بگو بخند میکردن باهاش اینم فحش میداد به شوخی 

حقوق ۱۳ دو روز در ماه استراحت 

که تو دو روز من باید میومدم شهر خودمون 

ولی به اون همکارم سه روزم میدادن 

خلاصه میگفت کری کوری فلانی گیجی به اون یکی که خیلی بدتر میگفت رو داده بود بهش عقب مونده میگفت و..

سر یه روز بیشتر انقد منو حرص دادن عصبی شدم مشکل دار شدم و رفتم دکتر .

روز اخر گفتن شوخی کردیم اون اصلیه گفت 

تا یه روز به مشتری دروغ گفت از چیزی که مشتری میخواد داشتیم ولی با وزن متفاوت یعنی میخواست میخرید 

به من گفت حرف نزنی نمیگن لالی

منم گفتم غر بزن تحمل میکنیم ولی توهین نکن 

گفت خفه شو یه وری از فردا میخوای دیگه نیا 

قبلا هم گفته 

منم سر این توهین موندم حقوقم گرفتم اومدم بیرون زنگ زدن و...گفتن سه روز برو و بیا منم نرفتم .

بنظرتون درست بود کارم ؟

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم میگه هیچوقت سر این شغلایی که ازتون سوء استفاده میکنن نرید اینا شغل نیستن

گلم تو عزت و کرامت انسانیت برات مهم بود. من بودم به اون دخترم میگفتم داره میشه برده جنسی انگار بخاطر۱۳ت

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

بهترین کار بود منم یه صاحب کار مریض این مدلی داشتم اومدم بیرون از حرفاش دچار تیک عصبی شده بودم روانم ...

به اینا وار کنید پررو شدن حقوقی هم نمیدن اینا همش سوء استفاده و ظلمه

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

مامانم میگه هیچوقت سر این شغلایی که ازتون سوء استفاده میکنن نرید اینا شغل نیستنگلم تو عزت و کرامت ان ...

همسرمم میگه فقط سو استفاده میکنن 

یه بار دیگم زحمتمو نادیده گرفت 

دعوامون شد میخواستم بیام بیرون معذرت خواهی کرد 

ولی اینسری دیگه تحمل نکردم 

حتی رو انسانیت کارگر نداشتن بار سنگین بلند کردم آسیب دیدم رفتم دکتر 

اره بابد زودتر هم میردی بیرون از پیش اون بی چاک و دهن... منم صندوق دار بودم دوتا شریک یودن یمی که فقط بدهی بالا میاورد عنتر از همه عابم و ادم طلیمار بود. یادمه تهران اب معدنی کمیاب شده بود. اومد به من تودید و عربده کشبد که خانوم فلانی اب معدنی بزرگ نیست بگو لال که نیستی.. گفتم به من ربژی نداره. مسعول خرید یکی دیگه س. شروع کرد فحش دادن. منم وسط روز کاری از مغازه ش زدم بیرون. بدبخت اون یکی شریکش. دوووید دنیال تورو جدت ابجی بیا برو سرکار ـغلط کرد گوههه خورد سرت داد کشید.. گفتم نه که نه.. نمیتم بسته دیگه سکوت کردم.. رفتم خونه تو مسیر زنگ شوهره زدم. اینم ببینه من گریه میکنم امپر میزنه 🤣🤣🤣🤩🤩گفتم داستانو بهش.. رفت سرکارم. گفت توی فلان فلان سده غلطط کردی سر زن من داد میکشی و فحش میدی ـ. اونم به غلط کردن افتاده بود که نه من نگفتم 😒😒😏😏شوهرمم گفته بود زن من دروغ نمیگه.. خلاصه که اون شریکش که مظلومم بود قهر کردن من بهونه دستش داد کلاشراکتشو با این بهم زد و خودشو راحت کرد 🤣🤣اون موند و کلی بدهی و اجاره مغازه با پیکی های معتادش 😏😏😏

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

به اینا وار کنید پررو شدن حقوقی هم نمیدن اینا همش سوء استفاده و ظلمه

دقیقا کارگرشون هم کم بود گذاشتم اومد تا بفهمه باید درست حرف بزنه انقد بهشون بها دادن بعضی دخترا فکر میکنن همه مثل همن  حتی شوخی جنسی با اون دختره میکرد گاهی به من میگفتن دعا میخونن شب حمعه و..من متاهلم گفتم درست حرف برنید

اره بابد زودتر هم میردی بیرون از پیش اون بی چاک و دهن... منم صندوق دار بودم دوتا شریک یودن یمی که فق ...

حقش بوده بی شخصیت 

همسرم گفت خودت انتخاب کردی بهت گفتم نکن راضی نبود ازاولم خلاصه گذاشتمشون اومدم بلاکشونم کردم

بهترین کار بود منم یه صاحب کار مریض این مدلی داشتم اومدم بیرون از حرفاش دچار تیک عصبی شده بودم روانم ...

دیدی ادمای عقده ای که فکر میکنن دنیا رو دست اونا میچرخه چشمم از داخل خونریزی کرد

حقش بوده بی شخصیت همسرم گفت خودت انتخاب کردی بهت گفتم نکن راضی نبود ازاولم خلاصه گذاشتمشون اومدم بلا ...

اره واقعااا حقششش بود من که جیگرمممم خنک شد.... تو هم خوب کاری کردی. فکر گرده چاله میدونه دهنشو باز میکنه گوه زیاد میخوره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مامانم میگه هیچوقت سر این شغلایی که ازتون سوء استفاده میکنن نرید اینا شغل نیستنگلم تو عزت و کرامت ان ...

کاش مامانت اینجابود کمی بعضی کاربرادعوامیکردمیگی پول ندارم میگن بروسرکارنمیدونن بیشترکارسواستفاده وبیگاریه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖