2777
2789
عنوان

برم دبیری و پرستاری یا پشت کنکور

198 بازدید | 21 پست

۲۱سالمه.متاهلم

از بچگی ارزوم بود بود پزشک بشم درست یا غلط

و این وسط یه سری چیزا هم پیش اومده که باعث شده من ببشتر ترغیب شم.از جمله اینکه نامزد قبلی شوهرم پزشکه

چن بارم حرف سرد از خانواده شوهرم در مورد این موضوع شنیدم

دورم پر از معلمه.یعنی جایگاه اجتماعی پرستار پیششون بیشتره.از طرفی توانایی پرستاری رو ندارم

بنظرتون بازم بمونم پشت کنکور

اگه تواناییشو داری بمون.

چون واقعا پزشکی و دندانپزشکی از لحاظ درآمد و‌ پرستیژ و.. با معلمی و پرستاری قابل قیاس نیستن.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی😭😭اصلا نمیدونم چیکار کتم

سلام عزیزم 

ممنونم

تو‌خوبی؟♥️

خوبی ها و بدی ها هر کدوم‌ رو کاغذ بنویس

شرایطتم بنویس هم روحی هم جسمی هم..

بشین مقایسه کن کدوم به نفعته و راضیت میکنه.

نه نموناگه شوهرت درآمدش خوبه برو دبیریپرستاری فشار کاریش زیاده دبیری به نظرم واقعا برا یک خانم شغل م ...

اصلا درامد و اینا برام مهم نیست

اول برام مهمه که چون پا گذاشتم این مسیر به هر قیمتی شده بهش برسم

بعدم همین پرستیژ و... 

قربونت فدات.شما تو یه کدوم از این رشته ها مشغول به تحصیلین؟

من دیگه آخرین واحدای فیزیوتراپی رو انتخاب میکنم برای مهر امسال گلم

سلام عزیزم اگه صرفا بخاطر اینکه نامزد قبلی شوهرت پزشک بوده بری سمت این رشته نهایتا دو ترم دووم بیاری. بعدش نمیتونی. این رشته های تاپ علاقه میخوان تا روزای سختشو میبینی به انصراف فکر نکنی و نزنی تو سر خودت

سلام عزیزم اگه صرفا بخاطر اینکه نامزد قبلی شوهرت پزشک بوده بری سمت این رشته نهایتا دو ترم دووم بیاری ...

نه من از بچگی هدفم همین بوده

ولی سه ساله پشت کنکورم.اطرافیانم خیلی اذیتم کردن. یجورایی بزرگتر شدن بران

وای خوش به حالت موفق باشی. حیف برا من نشد. اطرافیانم همه با دوباره موندنم مخالفن.

ممنون عزیزم

همچنین شما♥️

ولی خب منم گاهی پشیمون میشم از انتخابم😅

شما هم رجوع کن به درون خودت و توانایی های خودت

ببین با چی راضی میشی

و اگر این دو رشته الانو بری از خودت رضایت داری یا تا همیشه پشیمونی..

و اینکه این چند سال که کنکور دادی چقدر افزایش تراز داشتی و برات مقدوره تلاشتو بیشتر کنی؟

نه من از بچگی هدفم همین بودهولی سه ساله پشت کنکورم.اطرافیانم خیلی اذیتم کردن. یجورایی بزرگتر شدن برا ...

از یه طرف صلاحتو میخوان. پشت کنکور بودن یک چرخه معیوبه که اگه یک سال درست حسابی بی توجه به هیچ چیزی نشینی پای کنکور نمیتونی ازش خارج شی مخصوصا که شما متاهلی و مسئولیتات با فرد مجرد متفاوته به هر حال با همسرت در ارتباطی و وقتت گرفته میشه. پس بدون بدتو نمیخوان و برای خودت میگن اگه رشته هایی مثل فرهنگیان یا رشته ای که از پیراپزشکیا دوست داری میاری حتما برو درآمد اینا کم نیست من از نزدیک در ارتباطم با بعضیاشون

از طرفی پزشکی سخته. واقعا هم سخته یعنی شما قبول هم بشی اگه تحت فشار و جو بوده باشه بزور پاس میکنی. پاس کردن الکی هم به درد این رشته نمیخوره

اما اگه میبینی دیگه خیلی دوست داری و اگه یک سال بعد بشینی پشت کنکور قطعی و صد درصدی پزشگی یا دندون یا حالا هرچی میخوای میاری پشت بمون. و حسابی تلاش کن و بگو این اخرین فرصتیه که به خودم میدم. سعی کردم کامل شرایطتو برات توضیح بدم

ممنون عزیزمهمچنین شما♥️ولی خب منم گاهی پشیمون میشم از انتخابم😅شما هم رجوع کن به درون خودت و توانایی ...

من خیلی درسخون بودم همیشه.مدرسه نمونه بودم.دوران کرونا همزمان شد با دبیرستانی شدنم و همه چیم به هم ریخت.اولین سال کنکورم با امادگی صفررر رفتم سرجلسه و رتبم شد چهل هزار😑سال بعدش داشتم شدید میخوندم نامزد کردم و نشد.سال دوم ازدواج کردم و نشد.امسال خوندم.تراز اردیبهشتم که میدونی شد۷۷٠٠.بازم به اندازه تلاشم نتیجه نگرفتم.امتحانای نهایی هم اونجور که میخام نشد معدلم میشه۱۷و خورده ای.بعدم دیدم با ای معدل رشته تاپ نمبشه دیگه واسه تیر نخوندم.