2777
2789
عنوان

برام دعا گرفتن بیاین راهنمایی

221 بازدید | 24 پست

سلام دوستان عزیز،

دیگه دارم از دست خودم و زندگیم دیوونه می‌شم… چند سال پیش (حدود ۳ تا ۵ سال قبل) کسی به صورت پنهانی برام دعا و کارهای انرژی منفی انجام داده.

این دعاها و طلسم‌ها باعث شدن هر روز و هر لحظه ذهنم پر باشه از اون پسره، حس وابستگی و عشق کاذب که زندگی‌ام رو کاملاً خراب کرده.

حس می‌کنم زندگیم داره از دستم می‌ره و هیچ راه فراری ندارم. هر روز که می‌گذره بدتر می‌شم و این فکر و حس بد دست از سرم برنمی‌داره.

سنم هم ۱۷ ساله و شرایطی ندارم که بتونم پیش کسی برم یا کاری کنم چون اگه کسی بفهمه، اوضاعم بدتر می‌شه.مخصوصا خانواده 

خواهش می‌کنم اگه تجربه‌ای دارین یا راهکاری بلدین که بتونه این دعاها رو باطل کنه و منو از این وضع رها کنه، کمکم کنین. واقعاً دیگه خسته‌ام و راهنمایی‌هاتون برام خیلی ارزشمنده.

ممنونم از همه تون.

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرز امام جواد بگیر ولی اصل باشه

باطل السحر هست خود

چله سوره بقره بگیر

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

جا دعانویس اصلااااا نرو

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

سلام عزیزم 

اول از همه اینکه به این باور کن که خدا از هر قدرتی تاکید میکنم از هر قدرتی ، اونقدر بزرگ تره که اگه ازش بخوای دعا که هیچ جن و پری و شیطان و هر کوفت و زهر ماری بخواد اذیتت کنه خدا نمیذاره ، منم اینطوری بودم پس به راهنماییم گوش بده 

به این ایمان بیار که این فکرا فقط تلقینه و اگه تو بخوای هر چیزی رو از ذهنت بیرون میکنی 

به خودت فشار نیار به زور کاری نمیشه هر وقت این فکرا اومد تو سرت مسخرشون کن ، مثلا من میگفتم آخه اون با اون قیافش ( قصد توهین ندارم ولی خب من گیر داده لودم به قیافش😂🫡 ) چطوری من میخوام دوسش داشته باشم 😂 و اینطوری کم کم از ذهنم به جوری رفت بیرون که الان بهش فکر میکنم خندم میگیره 

من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱
خرافات نیست هست

از اول بخون چقد هیت میدن بخدا قسم داداش فلانی خودش بهم گفت فلانی همچین کارای برات کرده 

آمدم راهنمایی کنن هیت میدن تو تاپیک 

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

اگه فقط یکبار بری سراغ این دعا نویس ها زندگیت جوری داغون میشه که حتی نمیفهمی داری از کجا میخوری .

برای خودت درپسر درست نکن اونا اگه میتونستن خودشون رو خوشبخت میکردن 

من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱