2777
2789
عنوان

برام دعا گرفتن بیاین راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 24 پست
اگه فقط یکبار بری سراغ این دعا نویس ها زندگیت جوری داغون میشه که حتی نمیفهمی داری از کجا میخوری .برا ...

نمی‌دونم کجا برم باطل کنم خودم از کجا فهمیدم همش دعا بوده داداش همون طرف که برام دعا و...خودش آمد پیشم گفت فلانی رفته دعا و....گرفته برات 

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

پذیرش کنید غسل و سوره های باطل دعا و طلسم رو بهتون بگم

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دعایی حرزی چیزی هم میخوای استفاده کنی مطمئن باش اینا خیلی عالی هستن حتما مطمئن شو که قرآنی و معتبر باشن 

ولی دعا نویس ها کارهای وحشتناکی میکنن 

من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱
پذیرش کنید غسل و سوره های باطل دعا و طاسم رو بهتون بگم

کار میکنن؟؟؟ واقعین؟؟ هرکاری باشه انجام میدم چون زندگیم داره نابود میشه 

کار میکنن؟؟؟ واقعین؟؟ هرکاری باشه انجام میدم چون زندگیم داره نابود میشه

بله فقط کامل باید انجام بدین

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

نمی‌دونم کجا برم باطل کنم خودم از کجا فهمیدم همش دعا بوده داداش همون طرف که برام دعا و...خودش آمد پی ...

عزیزم خودت باطلش کن 

آیه الکرسی معجزه میکنه حفظش کن هر بار ذهنت اذیت شد بخون 

چهار قل و آیت الکرسی رو هر شب قبل خواب بخون 

من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱
عزیزم خودت باطلش کن آیه الکرسی معجزه میکنه حفظش کن هر بار ذهنت اذیت شد بخون چهار قل و آیت الکرسی رو ...

باشه خیلی خوبه فقد حفظ نیستم و خیلی زیاده نمیشه فقد ایت الکرسی گذاشت ؟ و باهاش خوند

از اول بخون چقد هیت میدن بخدا قسم داداش فلانی خودش بهم گفت فلانی همچین کارای برات کرده آمدم راهنمایی ...

من بهت میگم چیکار کنی

هر روز سوره بقره و چهار قل رو بخون یا گوش بده

لطفا برای سلامتیم صلوا