bahaarkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 10 عنوان مهاجرت 55 بازدید | 8 پست سلام کسی هست که تو فکر مهاجرت تحصیلی به المان باشه؟ یا این پروسه رو طی کرده باشه؟ چندوقته خیلی فکرم مشغوله ک چجوری برم، اصن برم یا نرمولینمیدونم چجوری☹️اگه رفتین از شرایطتون و اینکه چجوری رفتین بگین 1404/05/04 | 18:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeh6077 عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 11890 تمکن ۱۲ هزار یورویی امسال میخواست اگه تمکن دارید میتونید بریدسوال دیگه ای هم بود بپرسید درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همونجا باشه :)
fatima_star عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 778 تمکن ۱۲ هزار یورویی امسال میخواست اگه تمکن دارید میتونید بریدسوال دیگه ای هم بود بپرسید میشه بگین برای مهاجرت تحصیلی به امریکا واسه ارشد چه معدل و چه نمره ایلتس میخواد ؟
fatemeh6077 عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 11890 میشه بگین برای مهاجرت تحصیلی به امریکا واسه ارشد چه معدل و چه نمره ایلتس میخواد ؟ عزیزم دیگه بخاطر تراول بن به ایرانی ها ویزای تحصیلی نمیدن ولی بصورت کلی معدل بالای ۳ از ۴ و آیلتس ۷ به بالا با ایچ اسکیل ۶.۵ درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همونجا باشه :)
fatima_star عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 778 عزیزم دیگه بخاطر تراول بن به ایرانی ها ویزای تحصیلی نمیدن ولی بصورت کلی معدل بالای ۳ از ۴ و آیلتس ۷ ... یعنی نمیشه به امریکا مهاجرت کرد ؟ کاری چطور ؟با معدل کارشناسی بالا شانس گرفتن اقامت دارم ؟
fatemeh6077 عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 11890 یعنی نمیشه به امریکا مهاجرت کرد ؟ کاری چطور ؟با معدل کارشناسی بالا شانس گرفتن اقامت دارم ؟ تحصیلی رو من اطلاع دارم که ویزا نمیدن کاری رو نمیدونم چون انجام نمیدممعدل کارشناسی اصلا ربطی به گرفتن اقامت نداره، شما اول باید ویزا بشین بعد برید اونجا و یه مدت کار کنید و مالیات بدین تا بتونید اقامت بگیرید درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همونجا باشه :)
bahaarkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 10 تمکن ۱۲ هزار یورویی امسال میخواست اگه تمکن دارید میتونید بریدسوال دیگه ای هم بود بپرسید خب رشته و گپ تحصیلی مهم نیس؟
fatemeh6077 عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 11890 خب رشته و گپ تحصیلی مهم نیس؟ مگه رشتتون چیه ؟ تا ۳۶ اگه گواهی شغلی ارایه بدن ویزا میشن درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همونجا باشه :)