2777
2789
عنوان

مهاجرت

55 بازدید | 8 پست

سلام کسی هست که تو فکر مهاجرت تحصیلی به المان باشه؟ یا این پروسه رو طی کرده باشه؟ چندوقته خیلی فکرم مشغوله ک چجوری برم، اصن برم یا نرم

ولی‌نمیدونم چجوری☹️

اگه رفتین از شرایطتون و اینکه چجوری رفتین بگین

تمکن ۱۲ هزار یورویی امسال میخواست 

اگه تمکن دارید میتونید برید

سوال دیگه ای هم بود بپرسید

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میشه بگین برای مهاجرت تحصیلی به امریکا واسه ارشد چه معدل و چه نمره ایلتس میخواد ؟

عزیزم دیگه بخاطر تراول بن به ایرانی ها ویزای تحصیلی نمیدن 

ولی بصورت کلی معدل بالای ۳ از ۴ و آیلتس ۷ به بالا با ایچ اسکیل ۶.۵

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

عزیزم دیگه بخاطر تراول بن به ایرانی ها ویزای تحصیلی نمیدن ولی بصورت کلی معدل بالای ۳ از ۴ و آیلتس ۷ ...

یعنی نمیشه به امریکا مهاجرت کرد ؟ 

کاری چطور ؟

با معدل کارشناسی بالا شانس گرفتن اقامت دارم ؟ 

یعنی نمیشه به امریکا مهاجرت کرد ؟ کاری چطور ؟با معدل کارشناسی بالا شانس گرفتن اقامت دارم ؟

تحصیلی رو من اطلاع دارم که ویزا نمیدن 

کاری رو نمی‌دونم چون انجام نمیدم

معدل کارشناسی اصلا ربطی به گرفتن اقامت نداره، شما اول باید ویزا بشین بعد برید اونجا و یه مدت کار کنید و مالیات بدین تا بتونید اقامت بگیرید 

خب رشته و گپ تحصیلی مهم نیس؟

مگه رشتتون چیه ؟ 

تا ۳۶ اگه گواهی شغلی ارایه بدن ویزا میشن