dianaadrian مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 4129 عنوان آرد شیرینی پزی ممکنه خراب بشه 73 بازدید | 10 پست ؟یه آرد باز نشده مخصوص کیک و شیرینی داشتم انقضاء تا آذر ماه امسالدرشو باز کردم یه بوی ناخوشایند میداد یه بوی تلخیمن تا حالا ندیده بودم آرد بوی خاصی داشته باشهشوهرم گفت نه و اصلا بو نمیده ریختم داخل موادمنظرتونو بگید 1404/05/04 | 17:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبراااااااانه عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14012 اردخراب نمیشه نترس یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9439 منم یبار ارد خریدم بوی تیزی حس کردم، توی کیک هم ریختم بوش رو حس میکردم واذیتم میکرد ولی شوهرم نه خود ارد نه توی کیک بوش رو متوجه نشد ولی بقیه ش رو ریختم دور اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
dianaadrian مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 4129 منم یبار ارد خریدم بوی تیزی حس کردم، توی کیک هم ریختم بوش رو حس میکردم واذیتم میکرد ولی شوهرم نه خود ... منم باقیشو یختم دور اما چیزی که میخواستم درست کنم درست کردم میترسم مسموم بشیم
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9439 برا منم چندماه انقضا داشت هنوز ولی بد بود خوشم نیومد اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
samyar1399 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1326 شیرینی پزاش بیااااان وسططططط💃🏻اسی رو راهنمایی کنند🧚🏻باتچکووور🍄
dianaadrian مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 4129 برا منم چندماه انقضا داشت هنوز ولی بد بود خوشم نیومد اولین بار بود همچین بویی حس میکردم
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9439 منم باقیشو یختم دور اما چیزی که میخواستم درست کنم درست کردم میترسم مسموم بشیم مسموم که فکرنکنم، ما چیزیمون نشد اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9439 اولین بار بود همچین بویی حس میکردم منم همینطورانگار بوی پلاستیک گرمادیده یا تیزاب یا مواد یه همچین چیزی رو میدادممکنه توی سوپری گرم بوده باشه از بسته بندیش بو گرفته باشه اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch