2777
2789
عنوان

صیغه و

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 90 پست
ببین در صورت غایب بودن پدر دختر اون عقد باطل نیستاسی میگه والدینش جدا شدن پدرش نبودهمیگه پدرش کاری ب ...

نمی دونم

ولی  اگر غیبت پدر بود سراغ جد پدری رو می گرفتن اونم نبود نامه می گرفتن و اوکی می شد ولی آخه اینا  یکی رو بجای پدر بردن. پس قضیه غیاب پدر نیست، در واقع اسی بچه بوده پسره ازش سو استفاده کرده 

وقتی یکی الکی جای پدر امضا کنه بعید می دونم اون صیغه نامه قبول باشه 

بازم باید از وکیل بپرسه 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر اشتباه پشت اشتباه کردیالان چند سالته بزرگتری نداری ازش کمک بخوای؟ الان چند ساله که زن اون اقا ب ...

۱۹ سالمه .اصلا آدم نرمالی نیس ک اینکارو کنم چن سال باهاش زندگی کردم تو یه خونه . دست بزن داره شکاکه در قفل میکرد.  روانیه وحشیه الانم با هزار نفره هر دفه با یه دختر میره بالا

اره ببین مثلا من ب پدرم زنگ میزدم حتی یه کپی برا مدرسه میخاسم جوابمو نمیداد میگف نمیشناسمت

خوب می تونستی از دادگاه نامه غیبت پدر رو بگیری دیگه نیازی نبود کسی رو بحای پدرت ببری . جد پدری هم داری؟ 

نه فوت شده من نمیدونستم اون خودش اینکارارو کرد

بعبارتی گولت زد

بعبارتی از بی کسیت سواستفاده کرد

سنی نداری هنوز هیچ کس تو‌خانواده یا اشنا نداری بتونی بهش اعتماد کنی کمکت کنه ودر اون مرد و دربیاری؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بعبارتی گولت زدبعبارتی از بی کسیت سواستفاده کردسنی نداری هنوز هیچ کس تو‌خانواده یا اشنا نداری بتونی ...

تازه طلبکاره میگ تو از من سواستفاده کرده تو هفت خطی . میگ من خرجتو دادم غذا دادم بهت مدرسه فرستادمت وگرنه باید تو خیابون میخوابیدی روزی هزار بار اینارو پیام میده

پس چرا می گی بابام بفهمه میگه باهاش اردواج کن

پدرم کاری با ما نداره ولی این نکبت رفته پیداش کرده بهش گفته با من بوده من خرجشون دادم تو نبودی ولی صیغه رو نگفته بابامم بهش گفته باهاش بودی برو بگیرش پس بعد میگ میرم صیغه رو هم میگم . بابام هم ب عمم گفته این کیه عمم هم زنگ زد بمن که قضیه چیه.  میترسم آبرومو ببره

پدرم کاری با ما نداره ولی این نکبت رفته پیداش کرده بهش گفته با من بوده من خرجشون دادم تو نبودی ولی ص ...

سخت شد 

با مادرت راحتی؟ با مادرت هماهنگ کن درستش کنه