2777
2789
عنوان

صیغه و

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 90 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه بار دیگه با دقت پستشو بخون بعد جواب بده.... جواب شما درسته ولی ربطی به استارتر نداره که... میگه ا ...

اسی طبق اون صیغه نامه هنوز زن شوهر اولشه

نمی‌تونه با داشتن شوهر بره زن شخص دوم بشه که

که اگه بشه برای شخص دوم حرام میشه تا ابد

اسی می‌خواد بی سرو صدا بدون باطل کردن صیغه نامه با کسی دیگه ازدواج کنه

میگ بیا دائمش کنیم من دیگ نمیخام میترسم اگ نشون بده پدرم مجبورم کنه زنش شم . چون چن سال باهاش تو یه ...

دائمش کن بعد طلاق بگیر

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
باطل به معنای اینکه حرامه نیست کهاونا صیغه شدن با هم ارتباط گرفتن و زن و شوهر شدنوتا زمانی که عقد مو ...

اصلا اون صیغه باطله، در واقع اینا خودشون رو گول زدن. 

وقتی از اول  باطل هست دیگه نیازی نیست دوباره باطل بشه 

الان اینا پیش قاضی برن نامحرم حساب میشن چون صیغه از اول باطله 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
خب من فهمیدم شرعی مشکلی نداره چون اجازه پدرم نبوده از نظر شرعی صیغه باطله برا همین میخام ببینم قانون ...

رابطه کامل داشتی؟ 

اون دفتر خونه اگر جای دیگه نرفته باشه اسنادش تحویل یک دفترخانه دیگه میشه باید بپرسی ببینی کجاست جمع شده یا جابجا شده

مشکل اون برگه است

خب من فهمیدم شرعی مشکلی نداره چون اجازه پدرم نبوده از نظر شرعی صیغه باطله برا همین میخام ببینم قانون ...

خب تو با شوهر اولت ارتباط ج ن داشتی یا نه؟ 

ببین گفتم که باطل نه به این معنا که حالا زن و شوهر شدین بدون طلاق گرفتن برید پی کار خودتون

بحثش خیلی مفصله

این اقا کیه چند سالشه دلیل اینکارتون چی بوده که میگی مجبور بودین؟

پدرم و مادرم جدا شدن . هر کدوم برا خودشون ازدواج کردن چن سال پیش ک مادرم تازه ازدواج کرده بودو من خونه مامان بزرگم میموندم اما اونام دلشون نمیخاس با این آقا آشنا شدم اتفاقی. حتی رابطه ای هم نداشتیم گف بیا پیش من بمون کاریت ندارم اما بعد یه سال صیغه خوندیم چون دیگه قصدمون ازدواج بود اما میخاستیم عقدو با مهمونی بگیریم و باید خانوادش راضی میشدن  گفتیم صیغه بخونیم خودمون اما بعدش همه چی بهم خورد دیگ دلم نمیخاد باهاش زندگی کنم خودش ول کن نیس همش تهدید می‌کنه

اصلا اون صیغه باطله، در واقع اینا خودشون رو گول زدن. وقتی از اول باطل هست دیگه نیازی نیست دوباره با ...

ببین در صورت غایب بودن پدر دختر اون عقد باطل نیست

اسی میگه والدینش جدا شدن 

پدرش نبوده

میگه پدرش کاری بهش نداشته 

یعنی غایب بوده

حکمش اینه که عقدشون باطل نیست

پدرم و مادرم جدا شدن . هر کدوم برا خودشون ازدواج کردن چن سال پیش ک مادرم تازه ازدواج کرده بودو من خو ...

چقدر اشتباه پشت اشتباه کردی

الان چند سالته بزرگتری نداری ازش کمک بخوای؟ 

الان چند ساله که زن اون اقا بودیو باهاش ازدواج کردی بنظرم وجهه بهتری داره که عقد دایمکنی و طلاق بگیری! اینجوری کلی سوال برای نفر بعدی ایجاد میشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ببین در صورت غایب بودن پدر دختر اون عقد باطل نیستاسی میگه والدینش جدا شدن پدرش نبودهمیگه پدرش کاری ب ...

اره ببین مثلا من ب پدرم زنگ میزدم حتی یه کپی برا مدرسه میخاسم جوابمو نمیداد میگف نمیشناسمت