تو محضر و ب طور رسمی چون آشنا داشته طرف تونستن صیغه کنن ک دختر بوده . و صیغه ۹۹ ساله کردن . برگه صیغه دست اقاس الان چن ساله گذشته و دیگه کاری باهم ندارن . اون آقا میتونه از راه قانونی ادعا کنه ک اون خانم زنشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این اقا کیه چند سالشه دلیل اینکارتون چی بوده که میگی مجبور بودین؟
پدرم و مادرم جدا شدن . هر کدوم برا خودشون ازدواج کردن چن سال پیش ک مادرم تازه ازدواج کرده بودو من خونه مامان بزرگم میموندم اما اونام دلشون نمیخاس با این آقا آشنا شدم اتفاقی. حتی رابطه ای هم نداشتیم گف بیا پیش من بمون کاریت ندارم اما بعد یه سال صیغه خوندیم چون دیگه قصدمون ازدواج بود اما میخاستیم عقدو با مهمونی بگیریم و باید خانوادش راضی میشدن گفتیم صیغه بخونیم خودمون اما بعدش همه چی بهم خورد دیگ دلم نمیخاد باهاش زندگی کنم خودش ول کن نیس همش تهدید میکنه
[QUOTE=389598959]رابطه کامل داشتی؟ اون دفتر خونه اگر جای دیگه نرفته باشه اسنادش تحویل یک دفترخانه دیگه میشه با اسنادو بخام بمن میدن یعنی؟ حتی اگه اون ناراضی باشه