2777
2789

دختر ۲۱ ساله ای که 

باشگاه ،ساز میزنه ،زبان و کتاب میخونه 

همسرداری میکنه خانه داری میکنه 

تفریحی کمک همسرش میره سرکار مثلا ۲،۳ روز درهفته و تفریحی مدل ارایشگاه میزنه 

اما درامد نداره بنظرتون این ادم موفقه؟

این روزا درامد مهم ترین ملاکه...

درآمد داشت موفق تر بود 

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درامد نداره یعنی روتینش بدرد نمیخوره 

درامد مهم ترینشه حالا ک تواناست چرا درامد جور نمیکنه اخه 

ساز و کتاب و باشگاه برای تفریحه 

بنظر من مهمترین چیز درامده و شغله 

بعدش تفریح

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

درامد نداره یعنی روتینش بدرد نمیخوره درامد مهم ترینشه حالا ک تواناست چرا درامد جور نمیکنه اخه ساز و ...

میره سرکار همسرش چند روز درهفته کمکش 

ابن شغل حساب نمیشه؟

ارایشگری هم مدل میزنم تا حرفه ای شم مشتری جذب کنم ولی خیلی راه دارم تا جذب مشتری 🫠

من همسرم شغلش ازاده چند روز درهفته میرم کمکش این شغل حساب نمیشه؟ارایشگری هم مدل میزنم ولی مرحله جذب ...

چرا حساب میشه میتونی اینجوری نگاش کنی که با همسرت همکارین ولی سعی کن درامد داشته باشی خواهری بالاخره داری کارمیکنی داری انرژی میزاری

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

چرا حساب میشه میتونی اینجوری نگاش کنی که با همسرت همکارین ولی سعی کن درامد داشته باشی خواهری بالاخره ...

با همسرم کار میکنم شاید برسه روزی ۸،۹ ساعت ولی بهم پول نمیده هروقت نیاز مالی داشته باشم ازش میگیرم 

و از نبود درامد خستم از طرفی دارم ارایشگری تلاش میکنم ولی کو تا جذب مشتری نمیدونم چی بگم

میره سرکار همسرش چند روز درهفته کمکش ابن شغل حساب نمیشه؟ارایشگری هم مدل میزنم تا حرفه ای شم مشتری جذ ...

با همسرت حرف بزن 

با قانون برو پیشش 

مثلا اگر مغازه داره بگو من ۳ روز در هفته ساعت ۴ تا ۸ میام 

ماهی ۵ تومن بده بهم 

اینجوری  

میدونی وقتی دستت تو جیب خودت باشه خیلی جلو میوفتی و خیلی خوبه  چون مثلا فکر کن تو فردا مادرت زبونم لال نیاز به یک عملی داشت نمیدونم پول میخواست یک چیزی 

بعد تو نتونی بر اورده اش کنی خیلی بده دیگه 

یک پس انداز  یک درامد مستقل خیلی خوبه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

با همسرم کار میکنم شاید برسه روزی ۸،۹ ساعت ولی بهم پول نمیده هروقت نیاز مالی داشته باشم ازش میگیرم و ...

بگو حقوق میخوام که پس اندازش کنم بگو میخوام برای پیشرفت زندگیمون جمش کنم و هرچندماه یبار یه تیکه طلا بگیرم برای پس انداز

اینو بگی احتمالا بهت حقوق میده

میره سرکار همسرش چند روز درهفته کمکش ابن شغل حساب نمیشه؟ارایشگری هم مدل میزنم تا حرفه ای شم مشتری جذ ...

به شوهرت بگو اون حقوق رو من میخوام مستقل باشه 

بگو هزیینه های من فرق داره من میخوام دستم تو جیب خودم باشه تا یک سری چیزا ک دلم میخواد رو خودم بخرم 

با همسرت حرف بزن با قانون برو پیشش مثلا اگر مغازه داره بگو من ۳ روز در هفته ساعت ۴ تا ۸ میام ماهی ۵ ...

دقیقا