2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم و تولدشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5034 بازدید | 166 پست
من فک میکنم الکی هر چیو سخت میگیری گیر میدی ،حالا یه نخ پارچه ای بوده کشیده ناراحتی نداشته ، اونم چو ...

حالا فکر کن اصلا یه اخم هم کرده ناراحتم شده که چرا روتختی رو اینشکلی کرده   جوابش معدرت خواهیه یا بگه مگه از قصد اینکارو کردم؟

پاشه روتختی جرواجر کنه وسیله بشکونه  مگه حیوونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دونه کامنت منطقی دیدم مال شما بودوگرنه هرچی بچه کوچولو بود کامنت گذاشته

کسی که کنترل خشم نداره تعادل روانی نداره و ممکنه کار خطرناکی کنه.اینو از روی تجربه میگم آدم نرمال این رفتار ازش سر نمیزنه

وااای چقدر شبیه زندگی منه 

شوهرم من چهارسال التماس کرد باهاش ازدواج 

کنم انقد خوب بود هیچوقت شک نکردم عصبی و 

روانی هستش 

بعد عقد بلایی نبود سرم نیاره 

همیشه هم وقتی نزدیک مراسمی چیزی می‌شد 

مثلا سالگرد تولد یا هر چی 

شروع می‌کرد دیوونه بازی 

کاملا روانیه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

با این رفتاراش میترسم کادومم بشکنهو اینکه حس میکنم اگر با همه اینکاراش بهش الان کادوشو بدم انگار یجو ...

سوره مجادله با توجه به معنایش به نیت آشتیتون بخون بهونه بشه برای اشتی تون 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چقدر بی ادبی شما ازدواج هندونه دربسته ست از کجا بدونه بنده خدا

ادب منو شما تشخیص نمیدی 🥴🥴 

ببخشید دیگه شوخی رو انقد جدی گرفتید 

خود اسی انقد گارد نگرفت که تو داری میگیری 

دهنم باز مونده 

چ رفتار بدی داشته 

فقط لطفاً از خونت قهر نکنی بری خونه بابات که اشتباه بزرگتر میشه سعی کنید حلش کنید زمانی که هم خودت هم همسرت آرامش لازم رو داره صحبت کنید باهم.

کادو رو‌هم نگه دارید بعداً که آشتی کردین بهش بده الان فرصت مناسبی نیست اول باید همسرتون متوجه اشتباهش بشه

لایک نکن خیرشو ببینی
عزیزم نمیخوام دل سردت کنم ولی مردی که از اول اینطوریه هرگز درست نمیشه نمونش پدر من وحشی بود الان وحش ...

من چیکار کنم😔😔

با هزار تا سخت گیری ازدواج کردم 

الان بعد ۵ ماه به خانوادم چی بگمم

بنظرت مشاوره جواب نمیده؟

خودتو دوس داشته باش💜

برا نخ غر زدی کارت زشت بده اون مرد هست چه میدونسته میشکافه بعدشم دارکوب شدی رو مخش و البته اونم کارش زشت بوده حالا چون اولش تو بد کردی امشب کادو رو بچین و تولد براش بگیر

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

کسی که کنترل خشم نداره تعادل روانی نداره و ممکنه کار خطرناکی کنه.اینو از روی تجربه میگم آدم نرمال ای ...

دقیقا درسته
اینکه برگرده همه چیز رو بشکنه و بدرفتاری و به روی خودش هم نیاره ، اصلا طبیعی نیست
نمیدونم چرا خانمهایی که چند ساله متاهل هستن میگن طبیعیه عصبی اش کردی! :/
درسته خودم مردِ عصبی بداخلاق زیاد دیدم ولی اصلا طبیعی نیستن :/

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

تولد؟؟ تعادل روانی نداره چجوری با این ازدواج کردی!!ادامه زندگیتو خوب نمی بینم عزیزم

استغفرالله. این خداست که فقط همه چیو واسه ادم خوب میبینه. 

حالا فرداباهم اشتی میکنن 

استارتر هم نبایدزیاده روی میکرد ساعت ۴ صبح چیکارش داشت بخاطر رو‌تختی زندگی نباید بهم بخوره 

..

کادوشو تولد بزار بعد آشتی تون براش بگیر 

اسی همسرتون عصبیه و زودجوشه مثل همسر من 

اینا فرصت ناز کردن به زن نمیدن 

بهتره رو خودت کار کنی گلم به هر چیز کوچکی گیر ندی حالا ایشونم عمدی اینکارو نکرده که نمیدونست نخه کاملا باز میشه 

یه بار گفتی دیگه تمومش میکردی 

راستی اینم بگم 

همیشه سعی می‌کرد جهازی که آوردم 

بشکنه خراب کنه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍